Home > Agenda > stiri > Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

Justin Timberlake nu are de gând să lanseze un nou album. Ceea ce este mai grav e faptul că artistul nu știe dacă va mai face vreodată muzică pentru că, deocamdată, este mult prea implicat în cariera lui de actor. În plus, Timberlake a mai zic că nici măcar nu știe dacă vrea să se mai întoarcă la muzică deși compune piese în continuu. Ultimul album al artistului "Until the End of Time" a fost lansat în 2007.

"Pictorii pictează pentru că au un termen limită? Nu! Se întâmplă atunci când le vine inspirația. La fel e și muzica pentru mine… Nu m-am oprit niciodată din creat muzică și altceva nici nu știu ce să vă spun cu excepția faptului că nu știu cât de tare mai vreau să mă implic în muzică!", a declarat Justin.

În ceea ce privește cariera lui cinematografică, Timberlake a mărturisit că îi e foarte greu să găsească roluri pentru că toată lume îl percepe ca pe un cântăreț. Artistul joacă în "The Social Network", filmul care povestește cum a fost inventat facebook-ul și care are premira mondială chiar astăzi, 01.10.2010.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

by realitatea   1 min
0