Tabu
Image default
lifestyle

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

Justin Timberlake nu are de gând să lanseze un nou album. Ceea ce este mai grav e faptul că artistul nu știe dacă va mai face vreodată muzică pentru că, deocamdată, este mult prea implicat în cariera lui de actor. În plus, Timberlake a mai zic că nici măcar nu știe dacă vrea să se mai întoarcă la muzică deși compune piese în continuu. Ultimul album al artistului "Until the End of Time" a fost lansat în 2007.

"Pictorii pictează pentru că au un termen limită? Nu! Se întâmplă atunci când le vine inspirația. La fel e și muzica pentru mine… Nu m-am oprit niciodată din creat muzică și altceva nici nu știu ce să vă spun cu excepția faptului că nu știu cât de tare mai vreau să mă implic în muzică!", a declarat Justin.

În ceea ce privește cariera lui cinematografică, Timberlake a mărturisit că îi e foarte greu să găsească roluri pentru că toată lume îl percepe ca pe un cântăreț. Artistul joacă în "The Social Network", filmul care povestește cum a fost inventat facebook-ul și care are premira mondială chiar astăzi, 01.10.2010.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna încalcă legea

realitatea

Aerobic și dans la metrou cu Nestlé Fitness

realitatea

AUTOR, târgul de bijuterie contemporană

realitatea

Scandal in showbiz? Antonia a vrut s-o arunce pe Inna de la balcon! (FOTO)

Ghici cine…

realitatea

FEMEI FRUMOASE: Altii n-au deloc, TABU are 3 deodata!!!

Scrie un comentariu