Tabu
lifestyle

Justin Timberlake nu știe dacă va mai face muzică vreodată

Justin Timberlake nu are de gând să lanseze un nou album. Ceea ce este mai grav e faptul că artistul nu știe dacă va mai face vreodată muzică pentru că, deocamdată, este mult prea implicat în cariera lui de actor. În plus, Timberlake a mai zic că nici măcar nu știe dacă vrea să se mai întoarcă la muzică deși compune piese în continuu. Ultimul album al artistului "Until the End of Time" a fost lansat în 2007.

"Pictorii pictează pentru că au un termen limită? Nu! Se întâmplă atunci când le vine inspirația. La fel e și muzica pentru mine… Nu m-am oprit niciodată din creat muzică și altceva nici nu știu ce să vă spun cu excepția faptului că nu știu cât de tare mai vreau să mă implic în muzică!", a declarat Justin.

În ceea ce privește cariera lui cinematografică, Timberlake a mărturisit că îi e foarte greu să găsească roluri pentru că toată lume îl percepe ca pe un cântăreț. Artistul joacă în "The Social Network", filmul care povestește cum a fost inventat facebook-ul și care are premira mondială chiar astăzi, 01.10.2010.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine…

realitatea

“Dirty Dancing- revine cu un remake in varianta moderna

realitatea

Există și delfini roz…

realitatea

ADELINA PESTRITU, cu sanii goi la TV – Foto & video

Expozitie de neratat la MNAR

realitatea

Tablou cu Madonna și Guy Ritchie nud, scos la licitație

realitatea

Scrie un comentariu