Home > Slider > Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

Katy Perry l-a întâlnit pe Papa Francis în aprilie împreună cu mama sa și iubitul său Orlando Bloom și apoi s-a hotărât să se reîntoarcă la creștinism.

“Sunt un mare fan al Papei Francis, este un rebel – un rebel în numele lui Iisus” a declarat cântăreața. Katy Perry a mai spus că mama sa s-a rugat pentru ea toată viața ca să redevină creștină. Într-un interviu acordat revistei Vogue Australia, cea care a fost numită de curând cea mai bine plătită personalitate din industria de divertisment – a spus: “Acum, că am ajuns la treizeci și ceva de ani, mă gândesc mai mult la spiritualitate și bunătate. Sunt o mare admiratoare a Papei Francis, este o combinație între compasiune, umilință, moralitate și încăpățânare. Este un rebel.”

Katy Perry este cunoscută pentru piesele sale Roar și mai ales pentru I Kissed a Girl (Am sărutat o fată), pe ultima a dedicat-o anul trecut Campaniei pentru Drepturile Omului spunând: “Cânt despre experiențele mele personale, îmi descriu fanteziile în aceste cântece pop. Spre exemplu am făcut mai mult decât să sărut o fată.”

În 2008, când Katy a devenit cunoscută datorită acestei piese, părinții ei au fost convinși că și-au pierdut fata crescută strict cu o educație ultra creștină. Totuși, exact această piesă i-a adus primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. Witness (2017) a fost cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă. Katheryn Elizabeth Hudson s-a născut pe 25 octombrie 1984.

Articole asemanatoare
Katy Perry
Katy Perry trebuie să plătească milioane de dolari despăgubiri pentru cântecul pe care l-a plagiat
Katy Perry
Un juriu a decis: un mare hit al lui Katy Perry este plagiat
Katy Perry
Katy Perry și Orlando Bloom fac nuntă la sfârșitul anului
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților

2 Responses

  1. Cristi Bostinaru

    Deci a “redevenit” crestina [ce o mai fi si asta ?] nu pentru ca a auzit vestea Evangheliei si a vrut sa-si scape sufletul de la Talpa Iadului, ci pentru Papa e un tip misto ! Daca Papa era unu urat prost si balbait fata asta putea sa ramana in veci hindu sau animista sau ce era ea.

    1. Dora Constantinovici

      așa a declarat ea, eu sincer nu mă pricep la chestiile astea, să fie sănătoasă, creștină sau nu.

Comenteaza acest articol

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

by realitatea   1 min
2