Tabu
PEOPLESlider

Antonia, imagine de pe patul de spital, pe perfuzii. Ce s-a întâmplat

Antonia și-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine din spital cu perfuzia în mână.

Fanii s-au panicat imediat și s-au întrebat ce a pățit vedeta. Antonia a explicat până la urmă ce s-a întâmplat și a ținut să liniștească pe toată lumea spunând că e vorba de tranfuzii cu vitamine și nu are nimic grav. Nu e pentru prima oară când își face un astfel de tratament, astfel că fanii au fost liniștiți că nu s-a întâmplat nimic.

Antonia a ajuns la spital și la sfârșitul anului trecut, fiind nevoită să-și anuleze cântările din noaptea de Revelion. Artista a fost suspectată de Covid-19.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au familie minunată și toți sunt curioși să afle cât mai multe detalii despre nunta pe care o pregătesc. Alex Velea a vorbit de curând despre pasul cel mare.

Alex Vela a vorbit pentru revista Viva! despre relația sa cu Antonia, dar și despre nuntă: „Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy.”

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește). Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, spune Alex Velea în legătură cu nunta celor doi.

ARTICOLE SIMILARE

CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie

Andreea Damian

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Tipuri de măsline și beneficiile lor. Care sunt cele mai sănătoase

Andreea Damian

Airyen Vay a lansat piesa “Put Your Money Where Your Mouth Is”

Andreea Damian

Cris Ciobănașu se întoarce la serialele TV

Tabu Tabu

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Scrie un comentariu