Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 2)

Tara noastra gazduieste foarte multe locuri frumoase si foarte multi oameni frumosi. Prin fotografiile sale, Sorin Onisor, ne face cunostinta cu aceste frumuseti, pe care poate nu le observam din cauza vietii urbane.

Satele inca mai acea parte pura, in care lucrurile sunt simple si in care oamenii inca mai traiesc liberi de dependenta urbana de tehnologie, iar copiii inca mai au copilarie.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-maramures/

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-apuseni-3/

http://www.tabu.ro/fotografie-sufletul-satului-romanesc-transilvania-7/

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care nasc băieți e mai probabil să sufere de depresie postnatală, arată un nou studiu

realitatea

Gillian Anderson devine „doamna de fier” în sezonul 4 din „The Crown”

Andreea Damian

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

Cele două categorii de persoane care ating vârful rezistenței umane

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 4 august!

realitatea

Alina Plugaru a părăsit industria filmelor pentru adulţi. Ce carieră urmează acum

Andreea Damian

Scrie un comentariu