Home > Agenda > stiri > KEIRA KNIGHTLEY s-a maritat …discret!

KEIRA KNIGHTLEY s-a maritat …discret!

Keira Knightley s-a casatorit, sambata cu logodnicul ei, James Righton, la proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei sale, in Mazan, o localitate de langa Mont Ventoux (Provence).

Ads by INTERNET PROTV

Actrita s-a maritat intr-o rochie simpla, scurta cu corset, in stil balerina si a purtat flori in par si balerini in picioare. Rochia unicat Chanel este semnata de Karl Lagerfeld.

Doar 11 invitati rude si prieteni apropiati au asistat la eveniment, in timp ce la petrecere de la proprietatea actritei vor asista doar 50 de apropiati ai cuplului. Cei doi s-au casatorit la primaria din Mazan, un orasel situat la 12 km de Marsilia, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit presei, actrita de 28 de ani ar fi cumparat acest domeniu care are si o livada de maslini, in 2010, dar proprietatea este pe numele mamei sale, Sharman Macdonald, care este inregistrata si ca producator de vinuri in zona.

James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o in casatorie pe actrita britanica in varsta de 28 de ani in mai 2012, dupa o relatie de 15 luni.

Keira Knightley a declarat, intr-un interviu recent pentru revista Marie Claire, ca nu este interesata de o nunta mare si somptuoasa: “Nu suntem genul de persoane care sa aprecieze o nunta mare. Nu am nevoie de asa ceva. Deocamdata incerc sa ma bucur de aceasta logodna”.

Articole asemanatoare
Keira Knightley
Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună
Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor
Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe
Keira Knightley
Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Comenteaza acest articol

KEIRA KNIGHTLEY s-a maritat …discret!

by   1 min
0