Home > Agenda > stiri > MAMA fratilor Becali condusa la cimitir cu fotbalisti si zeci de bodyguarzi

MAMA fratilor Becali condusa la cimitir cu fotbalisti si zeci de bodyguarzi

Mama fraţilor Ioan şi Victor – verii lui Gigi Becali – a fost condusă ieri pe ultimul pe ultimul drum de un cortegiu impresionant.
Aproape două sute de persoane au participat la funeraliile Everdichiei Becali, care au avut loc în cimitirul Pipera din Capitală. Rude, apropiaţi, oameni din lumea sportului, au ţinut să aducă un ultim omagiu femeii de 83 de ani care şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit, înecată în piscina familiei. Au fost prezenţi foştii oficiali dinamovişti Cristian Borcea şi Vasile Turcu, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, fotbalistul Ciprian Marica şi tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, dar şi o sumedenie de rude şi cunoştinţe din toată ţara. Curioşi de prin Pipera, dar şi cerşetori, au însoţit alaiul până la intrarea în cimitir, aşa că membrii familiei au avut nevoie de măsuri sporite de securitate. Au angajat o firmă de pază pentru supravegherea funeraliilor, dar au scos în stradă şi bodyguarzii personali. În total, câteva zeci de „gorile” au asigurat ordinea la înmormântarea mamei fraţilor Becali.

Interesant e ca Everdichi Becali a fost unic proprietar asupra averii celor doi fii ai săi, Ioan şi Victor. Toate bunurile şi afacerile familiei au fost trecute pe numele ei, înainte ca autorităţile să pună sechestru pe averea celor doi fraţi în “Dosarul Transferurilor”.Ei au apelat la acest tertip pentru a nu rămâne fără avere, în cazul în care DNA îi găsea vinovaţi. În plus, mai era un avantaj: fiind refugiată, Everdichi era scutită de la plata impozitelor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu averea celor doi fraţi Becali acum, după moartea mamei lor. Cel mai probabil, agoniseala va trece pe numele unei alte rude apropiate. Everdichi a lăsat în urmă bunuri estimate la 55 de milioane de euro.

Gigi Becali a cerut zi liberă din puşcărie
La ceremonie au participat, alături de restul rudelor, şi soţia lui Gigi Becali (văr cu lui Ioan şi Victor Becali) împreună cu fiicele sale. Gigi Becali a dorit să fie şi el prezent la înmormântarea mătuşii sale, dar cererea sa a fost respinsă, vineri, de conducerea Penitenciarului Jilava.


Comenteaza acest articol

MAMA fratilor Becali condusa la cimitir cu fotbalisti si zeci de bodyguarzi

by   1 min
0