Home > Health > Diete > Kim Kardashian a fost numită “toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă

Kim Kardashian a fost numită “toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă

Kim Kardashian West a fost numită o “persoană toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă după ce a postat o poză în care mânca o acadea care taie pofta de mâncare.

O fostă prezentatoare de radio, Jameela Jamil, care are o campanie de promovare a unui corp sănătos a descris-o pe vedeta TV ca fiind o „influență toxică și teribilă asupra tinerelor”. Și apropo de promovarea care o făcuse aceasta pe Instagram unei acadele care se presupune că taie pofta de mâncare oricui o consumă, Jameela a scris pe Twitter: „Poate ar fi mai bine să nu luați inhibatoare ale poftei de mâncare și poate mâncați destul cât să vă alimentați creierele să puteți să munciți din greu să ajungeți să aveți succes. Să puteți ca la finalul vieți să spuneți că ați realizat și altceva în viață decât că ați avut un abdomen foarte plat”

Jameela este inițiatoarea campaniei de pe rețelele sociale I Weigh – care încurajează atât bărbații cât și femeile să se concentreze pe realizările lor în loc de aspectul fizic și greutate.

Produsul pe care-l promovează Kim Kardashian nu este, potrivit descrierilor de pe site-ul companiei care l-a realizat, aprobat de organizația care se ocupă de controlul alimentelor și medicamentelor. Aceeași companie are interdicție în Marea Britanie și a mai fost amendată pentru alte produse pentru slăbit promovate de diverse dive mai mult sau mai puțin cunoscute.

Articole asemanatoare
kim kardashian
Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor
Kim Kardashian
Cum reușește Kim Kardashian să facă 1 mil. $ dintr-o singură postare pe Instagram
kim kardashian
Kim Kardashian, gest prețios în memoria tatălui ei
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian a fost numită “toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă

by realitatea   1 min
0