Tabu
Image default
PEOPLE Slider What's hot

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Lisa Marie Presley mai are puțin peste 14.000 de dolari din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o de la tatăl ei, legendarul Elvis Presley.

Vedeta în vârstă de 50 de an îl învinuieşte pe fostul ei manager, Barry Siegel, de gestionarea proastă a finanţelor sale şi l-a dat în judecată acuzându-l de „nesăbuinţă şi neglijenţă managerială“ cu privire la moştenirea ei, scrie The Guardian.

În instanţă, ea pretinde că veniturile i-au scăzut din cauza proastelor investiţii făcute de Siegel. La rândul său, managerul afirmă că Lisa Marie Presley este de vină şi într-un proces intentat de el o acuză că ea este cea care a cheltuit averea. El cere daune de 800.000 de dolari, bani pe care ar fi trebuit să-i primească de la fiica lui Elvis.

Averea lui Elvis Presley se situa la câteva milioane de dolari la momentul morţii sale, în 1977, însă brandul său – care include parcul Graceland – a acumulat un fond de 100 de milioane de dolari, pe care Lisa Marie l-a moştenit când a împlinit 25 de ani.

Siegel a vândut 85% din partea ei deţinută la compania Elvis Presley Enterprises în 2005, o afacere despre care spune că „a diminuat datoriile Lisei cu 20 de milioane de dolari“. Presley îl acuză că a pierdut milioane de dolari pentru investiţia în Core Entertainment, compania din spatele show-ului American Idol, care a falimentat în 2016.

Se află la al patrulea divorț

Lisa Marie Presley se află deja în proces de divorţ cu cel de-al patrulea soţ, Michael Lockwood, de la care pretinde 16 milioane de dolari. Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

Lisa Marie şi Danny Keough au fost căsătoriţi în perioada 1988 – 1994 şi au împreună doi copii, de 27 de ani și de 24 de ani. La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie.

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996 şi s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Aceștia au depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Egiptenii au inventat albastrul / Istoria fabuloasă a acestei culori

Ciocîrlan

Studiu nou: Cu cât îmbrățișați mai mult copiii, cu atât creierul lor se dezvoltă mai mult

realitatea

Claudia Schiffer a pozat goală pentru Vogue, la 48 de ani

Andreea Damian

Top cinci vedete care au pierdut averi din cauza jocurilor de noroc

realitatea

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Andreea Damian

Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

Andreea Damian

Scrie un comentariu