Tabu
PEOPLESliderWhat's hot

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Lisa Marie Presley mai are puțin peste 14.000 de dolari din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o de la tatăl ei, legendarul Elvis Presley.

Vedeta în vârstă de 50 de an îl învinuieşte pe fostul ei manager, Barry Siegel, de gestionarea proastă a finanţelor sale şi l-a dat în judecată acuzându-l de „nesăbuinţă şi neglijenţă managerială“ cu privire la moştenirea ei, scrie The Guardian.

În instanţă, ea pretinde că veniturile i-au scăzut din cauza proastelor investiţii făcute de Siegel. La rândul său, managerul afirmă că Lisa Marie Presley este de vină şi într-un proces intentat de el o acuză că ea este cea care a cheltuit averea. El cere daune de 800.000 de dolari, bani pe care ar fi trebuit să-i primească de la fiica lui Elvis.

Averea lui Elvis Presley se situa la câteva milioane de dolari la momentul morţii sale, în 1977, însă brandul său – care include parcul Graceland – a acumulat un fond de 100 de milioane de dolari, pe care Lisa Marie l-a moştenit când a împlinit 25 de ani.

Siegel a vândut 85% din partea ei deţinută la compania Elvis Presley Enterprises în 2005, o afacere despre care spune că „a diminuat datoriile Lisei cu 20 de milioane de dolari“. Presley îl acuză că a pierdut milioane de dolari pentru investiţia în Core Entertainment, compania din spatele show-ului American Idol, care a falimentat în 2016.

Se află la al patrulea divorț

Lisa Marie Presley se află deja în proces de divorţ cu cel de-al patrulea soţ, Michael Lockwood, de la care pretinde 16 milioane de dolari. Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

Lisa Marie şi Danny Keough au fost căsătoriţi în perioada 1988 – 1994 şi au împreună doi copii, de 27 de ani și de 24 de ani. La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie.

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996 şi s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Aceștia au depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

Dragoste pe vremea mahmurelii

Amănunte despre viaţa lui Tom Cruise

Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

Tabu Tabu

Motivul incredibil pentru care noua senzație pop Billie Eilish preferă un look băiețesc

Andreea Damian

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Andreea Damian

Scrie un comentariu