Tabu
PEOPLE

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Regina telenolelelor a cucerit inimile cu frumusețea ei, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Gabriela Spanic arată complet schimbată din cauza dependenșei de operaţii estetice.

Actrița în vârstă de 44 de ani are un implant în pomeţi, şi-a mărit buzele, sânii şi posteriorul şi îşi face în mod regulat injecţii cu colagen sau botox.

Chipul ei a început să capete o formă diferită și foarte ciudată din cauza excesului de injecții cu botox, obicei pe care l-a dobândit în urma decesului fiului ei.

Celebra actriță, care a fost și în România, a fost una dintre cele mai râvnite femei din Venezuela, însă intervențiile chirurgicale numeroase i-au schimbat radical înfățișarea și i-au distrus chipul angelic.

Rolul din „La Usurpadora” a făcut-o celebră

Primul rol principal l-a primit în „Como tu Ninguna” (Ca tine niciuna) în 1994, telenovela fiind considerată cea mai buna din Venezuela și a fost vândută în 80 de țări. Dublul rol din “La Usurpadora”, cel al surorilor gemene Paulina și Paola Bracho, a făcut-o celebră în întreaga lume. În această telenovelă a jucat și soțul Gabrielei, Miguel de Leon, care l-a interpretat pe Douglas Maldonado. Gabriela s-a despărțit de sotul ei în timpul filmărilor la “Răzbunarea” și a avut o relație cu partenerul ei de film, Ángel Llamas, relație care a durat mai puțin de un an.

Gabriela Spanic a înregistrat succese răsunătoare cu telenovele celebre precum „La intrusa” (Intrusa), „La venganza” (Răzbunarea), „La prisonera” (Prizoniera), fiind considerată una dintre cele mai bune actrițe de telenovele.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Despre carieră și viața de familie – interviu cu Alexandra Păcuraru

Tabu Tabu

Smiley spune că va evita să mai posteze fotografii cu fiica lui. „Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă!”

Andreea Damian

De ce a rămas singură cu doi copii Adela Popescu? Unde a plecat Radu Vălcan

Tabu Tabu

Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, dublu campion mondial la înot

Andreea Damian

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la închisoare pe viață. Este acuzat de fapte îngrozitoare

Andreea Damian

Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!

Andreea Damian

Scrie un comentariu