Home > Vedete > Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Regina telenolelelor a cucerit inimile cu frumusețea ei, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Gabriela Spanic arată complet schimbată din cauza dependenșei de operaţii estetice.

Actrița în vârstă de 44 de ani are un implant în pomeţi, şi-a mărit buzele, sânii şi posteriorul şi îşi face în mod regulat injecţii cu colagen sau botox.

Chipul ei a început să capete o formă diferită și foarte ciudată din cauza excesului de injecții cu botox, obicei pe care l-a dobândit în urma decesului fiului ei.

Celebra actriță, care a fost și în România, a fost una dintre cele mai râvnite femei din Venezuela, însă intervențiile chirurgicale numeroase i-au schimbat radical înfățișarea și i-au distrus chipul angelic.

Rolul din „La Usurpadora” a făcut-o celebră

Primul rol principal l-a primit în „Como tu Ninguna” (Ca tine niciuna) în 1994, telenovela fiind considerată cea mai buna din Venezuela și a fost vândută în 80 de țări. Dublul rol din “La Usurpadora”, cel al surorilor gemene Paulina și Paola Bracho, a făcut-o celebră în întreaga lume. În această telenovelă a jucat și soțul Gabrielei, Miguel de Leon, care l-a interpretat pe Douglas Maldonado. Gabriela s-a despărțit de sotul ei în timpul filmărilor la “Răzbunarea” și a avut o relație cu partenerul ei de film, Ángel Llamas, relație care a durat mai puțin de un an.

Gabriela Spanic a înregistrat succese răsunătoare cu telenovele celebre precum „La intrusa” (Intrusa), „La venganza” (Răzbunarea), „La prisonera” (Prizoniera), fiind considerată una dintre cele mai bune actrițe de telenovele.

sursa foto: Instagram

Articole asemanatoare
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă
dismorfia snapchat trend operatii estetice
Dismorfia Snapchat, cel mai nou trend în materie de operații estetice

Comenteaza acest articol

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

by Andreea Damian   1 min
0