Tabu
Image default
FASHION

LA CHAMBRE, Calea Dorobanților 111-131

Ce vei găsi aici?
 
Un univers al aromelor fine, de unde pleci mereu cu senzatia că ți-ai făcut un cadou, unde ți se dăruiește un pahar de vin cu naturalețea cu care ți se dă bună ziua.
 
În acest magazin poți găsi cadouri pentru orice moment, tentație și inspiratie, tocmai pentru că vinul e perceput ca o formă de seducție.
 
E un loc pentru cei care găsesc un motiv să se răsfețe în fiecare zi. Alături de champagne, vei descoperi armagnac și cognac, single malturi din care s-au  făcut numai 200 de sticle, și tot felul alte de rarități cu care să-ți bucuri simțurile, dar și sufletul.
 
Ce cred ei?
 
VINUL este poemul de dragoste pe care natura l-a scris, iar omul l-a înțeles și ridicat pe un piedestal VIU. De aceea vedeta locului este vinul,de aici si de oriunde, fiecare avand o poveste, caci nimic nu a fost ales intamplator.
 
Interesant:
Organizăm degustări la magazin, sau în locația aleasă de client. Personalizam sticle sau cutii de vin, pregătim cadouri pentru diverse ocazii, cadouri surpriză, livrările la domiciliu se negociază în funcție de cantitate și destinație.
 
 

ARTICOLE SIMILARE

Milano Fashion Week

Exclusiv Tabu: Cu Janina în culisele marilor prezentări

realitatea

Georgia May Jagger, pe urmele părinților săi faimoși

realitatea

Modelgeddon by Love Magazine

realitatea

Trend Alert: Desenele animate

realitatea

Manish Arora transformă New-Delhi într-un mare circ!

realitatea

Scrie un comentariu