Home > Fashion > Lacuri de unghii cu miros fructat

Lacuri de unghii cu miros fructat

Dacă ţi s-a întâmplat să eviţi să te dai cu ojă pentru că nu-ţi place nu-ţi place mirosul lacului de unghii, ai un motiv să nu-ţi mai faci griji în privinţa asta. OPI şi Sephora lansează o colecţie de şase oje în culori puternice, de vară, cu un miros delicios de fructe.

Scentsational Six sunt inspirate de frumuseţea şi parfumul fructelor, care te va însoţi toată ziua în care ţi-ai lăcuit unghiile.

Noile lacuri vor avea o formulă rezistenţă, care nu sare uşor de pe unghie, însă nu conţine componenţi chimici dăunători. Colecţia de 6 oje cu denumiri (Mango, Tutti Frutti, Cireaşă, Citrice, Afine şi Pepene)şi miros fructat va costa aproximativ 90 de lei şi o poţi găsi la Sephora.

Articole asemanatoare
Fonduri de ten pentru sezonul rece
Idei de cadouri pentru Crăciun pentru ea!

Loading...

1 Response

  1. Fabiana

    Cineva eemi spune că e un poem mai vechi pentru mine e un poem nou poate că Mat ştie că aşa stau luciurrle şi atunci mă eencearcă uite cu ce de mai sensuri spuse aparent simplu een maniera suprarealistă nu vreau să eencep ceva ce ştiu că nu aş putea duce pe2nă la capăt, ceva een genul plimbării mele pe cămila cu două cocoaşe care mi-a atras, la timpul cuvenit, oprobriul majorităţii pudibonde.Deci mie mi-a plăcut. Chiar dacă atunci ce2nd filozofezi een asemenea versuri nu ai cum să nu fii aşa, măcar un pic blagian (vezi un om se apleacă peste margine ). Unde să mai pun că mie cel puţin nu mi s-a luat eencă polenul ăla care cade peste noi , deci re2de ciob de oala spartă.Andu

Comenteaza acest articol

Lacuri de unghii cu miros fructat

by realitatea   <1 min
1