Tabu
BEAUTY

Lacuri de unghii – Top-nuanţe pentru vară 2013

Alegerea lacului de unghii potrivit poate fi dificilă, mai ales că oferta este generoasă și greu de refuzat. E ca și cum ai cumpăra pantofi. Lacul de unghii se asortează cu ţinuta? E pată de culoare? Va atrage atenţa? Orice ai alege, va fi über-chic!

Pasteluri
Nuanţe soft, cum e movul lavandă, tangerine, culoarea piersicii, verde-mentă, bleu şi, bineînţeles, culorile bomboanelor. Aceste nuanţe reuşesc să înveselească orice look şi să fie pata de culoare într-o ţinută minimalistă, de vară.

Neon
Explozie de culori intense! Dacă ţinuta devine mai colorată, lacul de unghii de ce n-ar fi în tandem, completând cu nuanţe puternice, neon. Culori intense de portocaliu, albastru, verde, galben şi roz devin leitmotif-ul ţinutei tale.

Texturi
Vrem caviar, catifea şi indigo! Dacă înainte trebuia să te duci la salon pentru a avea o astfel de manichiură, Nai Art-ul a devenit o opţiune pe care o poţi realiza chiar şi tu acasă, având la dispoziţie kit-uri speciale pentru a realiza o manichiură cu celebra catifea sau caviar. Similară cu manichiura caviar, dar mai potrivită pentru vară este cea cu perluțe care imită toppingul pentru îngheţată – nuanţe delicioase. Pentru indigo, poţi combina nuanţe sau poţi folosi lacuri de unghii cu efect indigo.

Nude
…o culoare neutră, versatilă, care reuşește să fie adaptată oricărei ţinute. Nuanţele pot varia de la ivory, bej sau roz pal. O tendinţă foarte feminină care a predominat şi pe catwalk-uri la Alexander Wang, Badgley Mischka, Oscar de la Renta şi Rick Owens.

Metallic
Nuanţe de lacuri de unghii care amintesc de metale precum aurul, argintul şi cuprul. Nuanţele aurii sunt spectaculoase şi completează perfect o piele bronzată. În schimb, cele argintii sunt ideale pentru petrecerile pe plajă sau club, când ţinutele pot fi mai somptuoase şi cu inserţii metalice, unghiile devenind o altă bijuterie.

Have fun with colours!

.


Foto: Producători

ARTICOLE SIMILARE

MOROCCAN ESSENCE, cel mai nou si luxos produs cosmetic din Romania s-a lansat la Bucuresti

realitatea

Top produse: Rutina de ingrijire, toamna

Andreea Raicu si-a schimbat look-ul! Uite cum arata roscata

realitatea

Cum să introduci un produs nou în rutina de îngrijire a pielii

Andreea Damian

Editia a II-a Top Beauty Trade Show

realitatea

Vedeta TV din Romania ajunsa la pragul ANOREXIEI

Scrie un comentariu