Tabu
Image default
lifestyle

Desfigurata cu ACID SULFURIC, tanara este astazi o frumoasa prezentatoare TV!

‭ioana ginghina si ruxandra


Katie Piper, in varsta de 29 de ani, a fost victima unui atac oribil cu acid sulfuric, in urma caruia a fost complet desfigurata. Acum, la cinci ani de la cosmarul care a marcat-o pe viata, tanara este imaginea uneia dintre cele mai cunoscute firme din lume.

De 100 de operatii estetice a fost nevoie pentru ca fata sa aiba din nou un chip normal, de care este tare mandra, insa, daca urmele atacului au disparut de pe fata ei, nimic nu a putut sterge si clipele de cosmar prin care a trecut. “Nu mi-a fost distrusa numai fata, ci si identitatea, persoana Katie. Mi-a fost furat totul”, marturiseste Piper.

Drama a inceput in urma cu cinci ani, cand tanara, pe atunci fotomodel, a cunoscut un baiat pe facebook, care i-a devenit rapid partener. Dar, dupa doar doua saptamani, Katie si-a dat seama ca nu are nimic in comun cu tanarul, asa ca a incercat sa puna capat relatiei, ceea ce l-a scos din minti pe partenerul ei, noteaza, theguardian.co.uk.

Baiatul a sechestrat-o, a violat-o timp de opt ore si a amenintat ca o va ucide, dar Piper a reusit intr-un final sa scape si sa se ascunda in apartamentul ei. La cateva zile, insa, un prieten al fostului  iubit a intalnit-o pe strada si i-a aruncat in fata acid sulfuric.

“Ma ardea, ma ardea atat de tare incat initial am crezut ca a aruncat cu foc in mine. Simteam durere si arsuri din cap pana in picioare. Simteam ca imi cade fata. Vederea a inceput sa mi se incetoseze”, a mai spus tanara.

Daca intial o ruga pe mama ei sa o ajute sa-si puna capat zilelor pentru a curma suferinta, acum Katie, dupa ce a facut 100 de operatii de refacere a fetei, se bucura din nou de viata.

Foto: abcnews.com

ARTICOLE SIMILARE

Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena

realitatea

Desen contemporan în valoare de 7000 de euro la Premiile Henkel CEE

realitatea

ZAVORANU a facut topless live la Antena 1! FOTO incredibile! VIDEO!

Concertul lui Amy Winehouse la Bucureşti a fost anulat

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Adelin Petrisor cucereste America prin fotografiile din …Coreea de Nord

Scrie un comentariu