Home > Agenda > stiri > Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

Datorită aparițiilor ei extravagante, chiar șocante și a versurilor pline de aluzii sexuale atât față de femei, cât și de bărbați Lady GaGa a stărnit de-a lungul ultimilor doi ani o mulțime de zvonuri. Într-un interviu acordat celebrei Barbara Walters, GaGa a vorbit despre viața ei personală și a dezmințit multe dintre bârfele care au apărut pe prima pagină a tabloidelor.

Walters a întrebat-o pe GaGa dacă zvonurile cum că ar fi hermafrodită sunt adevărate, iar cântăreața a răspuns scurt și la obiect: NU! Diva a declarat că nu acesta este lucrul cel mai urât care s-a spus despre ea, ci faptul că este artificială.

Ea a ținut o întreagă pledoarie pe acestă temă spunând că este dedicată artei cu toată ființa ei și că tot ce face este în numele acesteia. Mai mult, ea a adăugat că prin muzica ei vrea să-și încurajeze toți fanii să se poarte natural și să le arate celor din jur cine sunt cu adevărat. În ceea ce privește mult proclamata ei bisexualitate, GaGa a spus că a făcut sex cu femei, dar că a fost îndrăgostită doar de bărbați.

Articole asemanatoare
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
lady gaga
Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus
lady gaga
Lady Gaga a pozat goală pe coperta unei renumite reviste, apoi s-a băgat în carantină

Comenteaza acest articol

Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

by realitatea   1 min
0