Home > Agenda > stiri > Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

Datorită aparițiilor ei extravagante, chiar șocante și a versurilor pline de aluzii sexuale atât față de femei, cât și de bărbați Lady GaGa a stărnit de-a lungul ultimilor doi ani o mulțime de zvonuri. Într-un interviu acordat celebrei Barbara Walters, GaGa a vorbit despre viața ei personală și a dezmințit multe dintre bârfele care au apărut pe prima pagină a tabloidelor.

Walters a întrebat-o pe GaGa dacă zvonurile cum că ar fi hermafrodită sunt adevărate, iar cântăreața a răspuns scurt și la obiect: NU! Diva a declarat că nu acesta este lucrul cel mai urât care s-a spus despre ea, ci faptul că este artificială.

Ea a ținut o întreagă pledoarie pe acestă temă spunând că este dedicată artei cu toată ființa ei și că tot ce face este în numele acesteia. Mai mult, ea a adăugat că prin muzica ei vrea să-și încurajeze toți fanii să se poarte natural și să le arate celor din jur cine sunt cu adevărat. În ceea ce privește mult proclamata ei bisexualitate, GaGa a spus că a făcut sex cu femei, dar că a fost îndrăgostită doar de bărbați.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran
lady gaga
Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman
Lady Gaga este noua imagine Versace! Uite cat de bine seamana cu celebra Donatella

Loading...

Comenteaza acest articol

Lady GaGa: Nu sunt hermafrodită!

by realitatea   1 min
0