Tabu
lifestyle

KARL LAGERFELD vrea sa se insoare cu siameza lui, CHOUPETTE! Iata FOTO!

Nu este orice siameză albă. Are 27.000 de followeri pe Twitter, trei servitoare,  care au scris deja 600 de pagini despre ce face ea în fiecare zi, şi un un avion  privat cu care se deplasează.
Stăpânul ei, excentricul designer Karl Lagerfeld, în vârstă de 79 de ani, a  vorbit despre decizia de a pune capăt burlăciei şi de a se căsători cu  ea. Choupette, siameza cea albă, este bunul cel mai de preţ al lui  Lagerfeld, după cum el însuşi a mărturisit.

“Încă nu s-a legiferat căsătoria dintre oameni şi animale… nu am crezut  că m-aş putea îndrăgosti atât de mult de o pisică”, a declarat designerul la  CNN.

Când a fost întrebat dacă într-adevăr pisica are trei servitoare şi se  deplasează cu un avion privat, Lagerfeld a răspuns: “Da. De ce nu? Nu cred că  are vreo şansă să devină mai celebră decât mine”.

Una dintre sarcinile celor trei servitoare este de a nota într-un caieţel  tot ce a făcut Choupette pe parcursul unei zile, pentru ca atunci  când Lagerfeld revine acasă, să poată fi corect informat. În numai nouă luni,  acestea ar fi scris deja 600 de pagini.

Faptul că designerul a angajat trei persoane să aibă grijă de o pisică ar  putea părea ridicol, însă el este deja celebru pentru faptul că are un personal  angajat foarte numeros, chiar inutil.

Anul trecut, el a anunţat că a angajat un “băiat de suc” a cărui sarcină era  să îl însoţească la petreceri şi să îi poarte paharul de suc pe o tavă de  argint.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai importanţi  creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe  case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal,  dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Designerul este celebru pentru comportamentul şi declaraţiile sale  neobişnuite.

Printre cele mai controversate afirmaţii ale lui se numără: “Nimeni nu vrea ca Grecia să dispară, dar grecii au  nişte obiceiuri cu adevărat dezgustătoare. Italienii la fel”, “Dacă eram  femeie şi trăiam în Rusia, aş fi fost lesbiană, pentru că bărbaţii de acolo sunt  foarte urâţi” şi “Persoanele care apar în reviste sunt 50% piţipoance şi  50% femei însărcinate“.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: INCREDIBIL! Are aproape 80 DE ANI, este SUPER-CELEBRU şi BOGAT, dar VREA SĂ SE ÎNSOARE CU PISICA LUI – Vedete de la ei | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Concert NAMASTE

realitatea

Condamnat la scandal

Mama surogat pentru gemenele lui Sarah Jessica Parker, amenințată cu moartea

realitatea

Rihanna a cheltuit 1.500 de dolari la sex shop

realitatea

Lady GaGa a rămas fără sutien – FOTO

realitatea

Mariah Carey, degeaba în scaunul cu rotile – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu