Home > Lifestyle > Stiri > LAURA COSOI – iubit nou! FOTO! L-a uitat de tot pe SMILEY!

LAURA COSOI – iubit nou! FOTO! L-a uitat de tot pe SMILEY!

După ce s-a despărțit de Smiley, Laura Cosoi a fost extrem de discretă și nu a fost surprinsă la brațul niciunui bărbat. Dar iată că, în timp ce presa o fotografia din când în când alături de fostul iubit, cu care susține că a rămas în relații de prietenie, vedeta trăia începutul unei noi povești de dragoste, cu un tânăr misteros.

Iar acum frumoasa blondă a decis să nu se mai ferească, a pus pe blogul personal câteva fotografii din vacanța din Franța din luna octombrie, cu noua sa iubire.

Vedeta a decis să facă publică relația, postând imagini cu ea și cu iubitul în ipostaze tandre, însoțite de explicațiile: ”Happy (fericită, n.r.). Am început un nou capitol în viața mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!”.

La începutul lunii o puteam vedea pe Laura, tot prin intermediul blogului ei, petrecând o vacanță de câteva zile la

Paris, fără a oferi însă detalii legate de persoana sau persoanele care au însoțit-o. Ne zâmbea misterios de pe scările impozantei catedrale Sacre Coeur, de la Moulin Rouge sau de pe malul Senei, de fiecare dată singură. Acum aflăm și cine a fost cel care a însoțit-o în escapada, putem spune romantică, din Orașul Luminilor

Laura Cosoi s-a iubit timp de cinci ani cu Smiley, de care a decis să se despartă în vara acestui an. Separarea lor a fost anunțată sec, printr-un comunicat. Înainte de relația cu artistul, blonda a avut o relație de lungă durată cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iași.

Foto: lauracosoi.ro

Articole asemanatoare
Cafeaua Jacobs da tonul la joaca!
ANTONIA – pusa la zid! Ce acuzatii legate de bebelus i se aduc!
S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!
Declaratii dure ale unei concurente de 17 ani de la Vocea Romaniei / Surpriza neplacuta pentru Smiley

Comenteaza acest articol

LAURA COSOI – iubit nou! FOTO! L-a uitat de tot pe SMILEY!

by realitatea   1 min
0