Home > Lifestyle > LEO IORGA, macinat de o boala nemiloasa

LEO IORGA, macinat de o boala nemiloasa

leo iorgaIn cazul lui Leo Iorga, cancerul a lovit cand se astepta mai putin. De cand a fost diagnosticat, artistul si-a schimbat radical stilul de viata si se lupta cu boala parte in parte, in fiecare zi. CANCAN.ro a aflat exact ce sacrificii face artistul.

In curand, se implinesc trei ani de cand Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. In urma unui banal control, artistul a descoperit o tumoare de marimea unui pumn si de atunci nu mai are liniste.

“Eram racit si am mers sa fac o ecografie. Atunci am aflat ce am. Am descoperit o tumoare si un diabet asociat acestei probleme. Nici acum nu stiu de la ce mi se trage. Medicii mi-au spus ca e foarte posibil sa nu aiba legatura cu fumatul. Tigarile mi-au agravat insa starea, asta este clar”, a povestit acesta, pentru CANCAN.ro.

Leo Iorga a marturisit ca de atunci si-a schimbat radical stilul de viata si nu a mai pus in gura niciun strop de alcool, nimic dulce sau cu grasime. De ceva timp a renuntat si la gratare, pentru ca le considera toxice. “Inainte faceam petreceri pana dimineata, mi-a fost destul de greu sa renunt la alcool si tutun. Imi amintesc ca fumam si cate cinci pachete, ce viata! Acum nu mai am voie alcool, dulciuri si nu mai consum grasimi de niciun fel. Nu mai mananc nici gratar pentru ca am auzit ca e destul de toxic. Si asa nu eram eu un fan. M-am dat pe fructe, legume, lapte de capra sau oaie si curcan, pui si peste”, ne-a spus artistul.

Articole asemanatoare
Vitamina B6 reduce cu 50% șansele fumătorilor de a face cancer pulmonar

Loading...

Comenteaza acest articol

LEO IORGA, macinat de o boala nemiloasa

by   1 min
0