Home > Fashion > Lifestyle Fashion

Lifestyle Fashion

Keith Richards pentru Louis Vuitton

 

După Scarlet Johansson și Mihail Gorbaciov noua față Louis Vuitton este Keith Richards. Ale­gerile lui Marc Jacobs din ultimul timp ridică semne de întrebare sau te fac să crezi că are un puternic simț al umorului. Pozele pentru campanie au fost făcute de Annie Leibovitz, iar textul însoțitor sună astfel „Unele călătorii nu pot fi puse în cuvinte. New York. 3 am. Blues in C.“

 

Penele, vedeta-surpriză a sezonului 2008

 

Ca apariții pe sacouri, rochii și pălării, penele au fost surprinzătorul trend lansat la New York Fashion Week. Creatori ca Badgley Mishka, Monique Lhuillier, J. Mendel, Marc Jacobs, Carolina Herrera, Oscar de la Renta și Proenza Schouler au optat pentru pene propriu-zise sau pene stilizate în colecțiile prezentate la New York.

 

Cum porți imprimeul animal

 

Prezent în colecțiile multor designeri în acest sezon, imprimeul animal aduce cu sine cele mai dezastruoase combinații dacă ținuta e copiată fără un ghid corespunzător. Iată câteva reguli de bază și bun-simț în caz că te hotărăști să îl porți in imprimeurile mici, tip leopard sau ghepard, arată bine pe oricine, im­pri­meurile tip vacă sau zebră sunt mai greu de asortat și mai dificil de purtat;
combină imprimeurile animale cu culori neutre (negru, kaki, bej și alb) sau poți să te joci cu culori la fel de curajoase ca roz și verde crud; nu uita că atunci când le porți, atragi atenția asupra ta. Nu purta pantaloni cu print animal dacă ai un posterior generos, sau un top dacă ai un bust impresionant.

 

K de la Karl Lagerfeld

 

De parcă nu era destul de ocupat cu Chanel, Chloe și propria casă Lagerfeld Gallery,  Karl Lagerfeld a lansat pentru sezonul toamnă/iarnă 2007-2008 linia tânără K by Karl Lagerfeld cu ajutorul designerilor Maurice Ohayon și Stephen Gan. K a devenit deja destul de populară printre tinerii hip și cool, mai ales datorită prețurilor scăzute. Linia se bazează pe tricouri și jeanși, considerate de însuși Karl bază a vestimentației moderne.

 

Articole asemanatoare
chanel
Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele
Louis Vuitton
Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson
nirvana
Nirvana a dat în judecată Marc Jacobs pentru că i-a folosit un logo celebru
Virgil Abloh, prietenul lui Kanye West a fost angajat de Louis Vuitton

Comenteaza acest articol

Lifestyle Fashion

by realitatea   1 min
0