Tabu
Image default
LIFESTYLE

Lifestyle Design

Pornbook G4

 

Oricine își dorește ca totul să fie personalizat și unicat, dar de cele mai multe ori, nimeni nu recurge la propriile mijloace de a decora și personaliza un obiect. Cam așa arată un foarte spectaculos Powerbook G4 după ce a trecut prin mâinile lui Cătălin Sharky Olteanu, la origine, fotograf.

 

 Umbrela biodegradabilă

 

Pentru că vine primăvara, ar fi bine să ai cu tine o umbrelă nouă și frumoasă, eventual ecologică și biodegradabilă cu care să rupi gura târgului. Umbrela Brelli este confecționată din bambus și un nou tip de bioplastic complet biodegradabil.

 

 

Receptor retro pentru calculatorul tău

 

Dacă ești nostalgică și dorești să ai din nou sentimentul unei conversa­ții de modă veche chiar dacă o faci prin interme­diul computerului și al unui serviciu on line, YUBZ îți vine în ajutor cu  gama retro de receptoare în for­ma unui te­le­fon vechi care se conectează prin usb la computerul tău.

 

 

Bicicleta Puma Glow Rider

 

Cel mai cool accesoriu în acest moment este bicicleta fluorescentă. Este ideală pentru oraș, iar vopseaua specială atrage razele soarelui în timpul zilei și le eliberează pe timpul nopții. Pentru câteva ore bicicleta va străluci în întuneric și are rolul de a te proteja de accidente pe timpul nopții.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Andreea Damian

OANA CUZINO si fostul sot se bat pe 8.000.000 euro

Paula Seling divorteaza?

Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!

realitatea

Mărturisire ŞOCANTĂ: M-am culcat cu 10.000 de bărbaţi

Pescărușii, un mare pericol pentru oameni. Avertismentul cercetătorilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu