Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Un cocktail Baby Yoda este acum servit la Disneyland în barurile Sam Tiki

Este posibil să nu găsești încă tricouri oficiale cu Baby Yoda sau plușuri, dar dacă vei merge în Disneyland sau Disney World în curând, poți găsi cel puțin un produs Baby Yoda care este disponibil deja. Doar că trebuie să ai peste 21 de ani pentru a te bucura de el și desigur, trebuie să știi că există pentru a-l putea comanda. Barul Sam Tiki, situat la hotelul Disneyland din California și puiul lui situat în Disney World din Florida, servesc un cocktail numit The Child. Nu se află în meniu, ci în funcție de mărturiile mai multor persoane de pe rețelele de socializare, dacă ceri barmanului unui bar Sam Tiki să îți prepare băutura, el te va servi pe loc. Da, este foarte asemănător cu cocktail-urile Baby Yoda care au apărut la baruri din toată țara, dar diferența este că pe acesta îl bei la Disneyland sau Disney World, probabil în cel mai bun bar tematic din lume.

Cum arată? Ei bine, este o băutură verde servită într-un pahar de cocktail, cu două felii de lime în locul urechilor, două afine drept ochi și mai multe șervețele așezate în jurul paharului pentru a reproduce roba mică a lui Baby Yoda. E adorabil. Un utilizator al Instagram a postat o poză aici @WeEatAtDisneyland

Care e gustul cocktailului Baby Yoda? Potrivit @WeEatAtDisneyland, acesta are „arome de ananas și nucă de cocos”.

Baby Yoda este un personaj al noului serial „The Mandalorian”, din franciza „Star Wars”, care are doar câţiva centimetri înălţime, comunică prin sunete înalte şi gesturi răutăcioase şi care a devenit viral pe internet în foarte scurt timp.

Ştirile în care este menţionat Baby Yoda au avut 2,28 de milioane de interacţiuni doar pe Facebook şi Twitter în primele două săptămâni de la debutul serialului.

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Dragusanu, criza de NERVI:” Iti dau doua picioare in gura. Prostul dracului”. Reactia lui Victor Slav!

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

TOP 5 Bancuri despre ALEGERI

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Drake a recunoscut că visa la o familie perfectă alături de Rihanna

Andreea Damian

SCANDAL URIAŞ ÎN CASA “MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”!

Scrie un comentariu