Tabu
CULTURESlider

Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

Nu toți eroii poartă haine iar acesta este cu siguranță și cazul unei filantroape dezbrăcată pentru o cauză nobilă – la propriu. Lucrătoarea sexuală în vârstă de 20 de ani, Kaylen Ward, a șocat Instagram-ul și Twitter-ul săptămâna trecută, după ce a promis să trimită fotografii nud cu ea, oricui ar putea dovedi că a donat unor organizații de caritate care au ajutat la stingerea incendiilor australiene. Luni după-amiază, modelul a declarat că a reușit astfel să strângă aproximativ un milion de dolari pentru cauză.

Kaylen Ward, tânăra care a strâns un milion de dolari pentru Australia cu ajutorul pozelor nud.

Ward a devenit senzație după ce, în data de 3 ianuarie, a scris că oferă câte o poză nud pentru fiecare 10 dolari pe care cineva îi donează Australiei, care a fost afectată de incendiile devastatoare.

“Mă așteptam să strâng poate 1.000 de dolari, dar twitter-ul a explodat”, a declarat Ward pentru Buzzfeed News. După 76.000 de retweet-uri, Ward a trebuit să angajeze o echipă de 4 persoane pentru a-și gestiona inbox-ul și pentru a o ajuta să rezolve donațiile. La scurt timp, ea și-a intitulat în mod adecvat pagina „The Naked Philanthropist” (Filantroapa dezbrăcată). Dar când vine vorba de vânzarea de fotografii online, Ward este o expertă – ea se laudă deja cu un profit din vânzarea de fotografii nud în aplicația OnlyFans. Totuși, acest efort a fost pur și simplu o inițiativă de a atrage atenția asupra unei cauze despre care ea și-a exprimat îngrijorarea însă, din motive misterioase inițitiva sa a fost subapreciată de rețelele de socializare.

Actul de bunăvoință al lui Ward a fost oarecum pedepsit. Un cont Instagram asociat cu Ward, care avea în jur de 50.000 de urmăritori, a fost închis de două ori de către platforma de partajare a imaginilor, de ambele ori pentru încălcarea ghidurilor sale de utilizare. Nu mai vorbim despre Instagram care are un istoric de penalizare a lucrătorilor sexuali care se folosesc de aplicație. În absența contului ei oficial, au apărut conturi false care au încercat să valorifice noua notorietate a lui Ward.

Însă filantroapa este determinată să ignore orice fel de neplăceri din jurul campaniei sale virale. “Familia mea m-a dezamăgit, iar tipul care îmi place nu va vorbi cu mine din cauza acestei postări”, a scris ea pe Twitter. “Dar dă-i dracu’, vreau să salvăm koala.”

ARTICOLE SIMILARE

Summertime

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 76. Nicușor Dan, eternul candidat, a câștigat Capitala. Magazinele chinezești cu rățuște de baie, luate cu asalt

Tabu Tabu

Cum a apărut Lidia Buble după despărțirea de iubitul cubanez. Fanii au înroșit butonul de „like” de pe Instagram

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Proiectul Rosie: cum iti alegi nevasta!

Românul Sebastian Stan, în pielea lui Donald Trump. Încep filmările pentru „The Apprentice”

Andreea Damian

Scrie un comentariu