Home > Agenda > Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

Nu toți eroii poartă haine iar acesta este cu siguranță și cazul unei filantroape dezbrăcată pentru o cauză nobilă – la propriu. Lucrătoarea sexuală în vârstă de 20 de ani, Kaylen Ward, a șocat Instagram-ul și Twitter-ul săptămâna trecută, după ce a promis să trimită fotografii nud cu ea, oricui ar putea dovedi că a donat unor organizații de caritate care au ajutat la stingerea incendiilor australiene. Luni după-amiază, modelul a declarat că a reușit astfel să strângă aproximativ un milion de dolari pentru cauză.

Kaylen Ward, tânăra care a strâns un milion de dolari pentru Australia cu ajutorul pozelor nud.

Ward a devenit senzație după ce, în data de 3 ianuarie, a scris că oferă câte o poză nud pentru fiecare 10 dolari pe care cineva îi donează Australiei, care a fost afectată de incendiile devastatoare.

“Mă așteptam să strâng poate 1.000 de dolari, dar twitter-ul a explodat”, a declarat Ward pentru Buzzfeed News. După 76.000 de retweet-uri, Ward a trebuit să angajeze o echipă de 4 persoane pentru a-și gestiona inbox-ul și pentru a o ajuta să rezolve donațiile. La scurt timp, ea și-a intitulat în mod adecvat pagina „The Naked Philanthropist” (Filantroapa dezbrăcată). Dar când vine vorba de vânzarea de fotografii online, Ward este o expertă – ea se laudă deja cu un profit din vânzarea de fotografii nud în aplicația OnlyFans. Totuși, acest efort a fost pur și simplu o inițiativă de a atrage atenția asupra unei cauze despre care ea și-a exprimat îngrijorarea însă, din motive misterioase inițitiva sa a fost subapreciată de rețelele de socializare.

Actul de bunăvoință al lui Ward a fost oarecum pedepsit. Un cont Instagram asociat cu Ward, care avea în jur de 50.000 de urmăritori, a fost închis de două ori de către platforma de partajare a imaginilor, de ambele ori pentru încălcarea ghidurilor sale de utilizare. Nu mai vorbim despre Instagram care are un istoric de penalizare a lucrătorilor sexuali care se folosesc de aplicație. În absența contului ei oficial, au apărut conturi false care au încercat să valorifice noua notorietate a lui Ward.

Însă filantroapa este determinată să ignore orice fel de neplăceri din jurul campaniei sale virale. “Familia mea m-a dezamăgit, iar tipul care îmi place nu va vorbi cu mine din cauza acestei postări”, a scris ea pe Twitter. “Dar dă-i dracu’, vreau să salvăm koala.”

Articole asemanatoare
Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani
Incendii Australia: focul de artificii a continuat, în ciuda apelurilor de a fi anulat
Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile
Câștigurile financiare ale companiei Disney vin de la parcurile tematice și „Regele leu”

Comenteaza acest articol

Faceți cunoștință cu filantroapa dezbrăcată care a strâns un milion de dolari pentru Australia

by realitatea   1 min
0