Tabu
lifestyle

Lindsay Lohan, de la Cannes direct la închisoare?

Lindsay Lohan este la doar un pas de a fi arestată. Actrița nu a reușit să ajungă la audierea programată de judecătoarea care se ocupă de cazul ei din 2007 când a condus sub influența alcoolului. Judecătoarea a declarat înainte de proces că, dacă Lohan nu va apărea în fața instanței, va emite mandat de arestare pe numele ei. Iar Lindsay, evident, nu a reușit să ajungă.

Motivul? Momentan Lindsay se află în Franța unde a participat la Festivalul de la Cannes și, din păcate pentru ea, i s-a furat pașaportul, cauză din care nu mai poate părăsi Europa în ciuda intervențiilor făcute. Oricum, actrița avea o sarcină grea de îndeplinit în fața judecătoarei. Ea trebuia să o convingă pe acesta că are de gând să se cumințească, chiar dacă nu s-a prezentat aproape deloc la ședințele de terapie pentru consumul de alcool impuse de instanță.

Apropiații ei spun că momentan e disperată pentru că ea chiar își dorea să ajungă la audiere. Lindsay a și găsit un vinovat pentru toate necazurile ei: Michael Lohan, tatăl actriței. Lindsay a declarat că sigur el a pus pe cineva din interior să îi fure actele pentru că vrea să o distrugă.

Dacă judecătoare se va ține de cuvânt, Lindsay Lohan va fi arestată imediat ce va pune din nou piciorul pe pământ american.

ARTICOLE SIMILARE

Heidi Klum și soțul se dezbracă în noul videoclip al lui Seal

realitatea

Britney Spears, regina reality show-urilor

realitatea

Top 10 celebrități cu frate geamăn

realitatea

NAOMI CAMPBELL inlocuita de sosia ei! FOTO!

Personalități Gay – George Michael

realitatea

Dantura perfecta a vedetelor – inainte si dupa!

Scrie un comentariu