Home > Agenda > stiri > Lindsay Lohan, de la Cannes direct la închisoare?

Lindsay Lohan, de la Cannes direct la închisoare?

Lindsay Lohan este la doar un pas de a fi arestată. Actrița nu a reușit să ajungă la audierea programată de judecătoarea care se ocupă de cazul ei din 2007 când a condus sub influența alcoolului. Judecătoarea a declarat înainte de proces că, dacă Lohan nu va apărea în fața instanței, va emite mandat de arestare pe numele ei. Iar Lindsay, evident, nu a reușit să ajungă.

Motivul? Momentan Lindsay se află în Franța unde a participat la Festivalul de la Cannes și, din păcate pentru ea, i s-a furat pașaportul, cauză din care nu mai poate părăsi Europa în ciuda intervențiilor făcute. Oricum, actrița avea o sarcină grea de îndeplinit în fața judecătoarei. Ea trebuia să o convingă pe acesta că are de gând să se cumințească, chiar dacă nu s-a prezentat aproape deloc la ședințele de terapie pentru consumul de alcool impuse de instanță.

Apropiații ei spun că momentan e disperată pentru că ea chiar își dorea să ajungă la audiere. Lindsay a și găsit un vinovat pentru toate necazurile ei: Michael Lohan, tatăl actriței. Lindsay a declarat că sigur el a pus pe cineva din interior să îi fure actele pentru că vrea să o distrugă.

Dacă judecătoare se va ține de cuvânt, Lindsay Lohan va fi arestată imediat ce va pune din nou piciorul pe pământ american.

Articole asemanatoare
Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Lindsay Lohan moare pana in iulie?
MR. PINK – biografia si averea iubitului Monicai Gabor

Comenteaza acest articol

Lindsay Lohan, de la Cannes direct la închisoare?

by realitatea   1 min
0