Home > Agenda > stiri > Lipton Ice Tea îți dă șansa să fii alături de Hugh Jackman la filmarea următorului spot TV

Lipton Ice Tea îți dă șansa să fii alături de Hugh Jackman la filmarea următorului spot TV

Lipton Ice Tea anunță lansarea competiției internaționale “Marea Preselecție”, ce îi oferă șansa unui norocos câștigător să îl însoțească pe Hugh Jackman pe platourile de filmare în timpul realizării următorului spot TV al brandului. Competiția a fost inspirată de succesul obținut de primele două spoturi Lipton Ice Tea, care îl au ca protagonist pe Hugh Jackman și care au rulat în întreaga lume.

Prin “Marea Preselecție”, Lipton Ice Tea, alături de celebrul actor Hugh Jackman, cunoscut pentru rolurile sale din producții cinematografice ca Wolverine, X-Men sau Australia, vor să găsească cea mai optimistă și mai plină de viață persoană. Competiția se va desfășura pe internet și își propune să devină cel mai mare concurs digital internațional.

Pentru înscriere, participanții, inclusiv cei din România, vor trebui să realizeze un filmuleț de 60 de secunde cu ei înșiși, care să ilustreze poftă de viață, optimism și vitalitate, atribute de bază al brandului Lipton Ice Tea. Acestea vor fi urcate pe website-ul www.drink-positive.ro, unde vizitatorii le vor putea urmări și vota. Primele 15 filmulețe cu cele mai multe voturi, vor intra în lupta pentru marele premiu. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul Drink-Positive, în toamnă.


Hugh Jackman
a comentat: “Spoturile Lipton Ice Tea au fost primele mele producții comerciale; m-am distrat copios la filmări și mă bucur că acum o altă persoană norocoasă, de undeva de pe glob, va avea această șansă. Căutăm pe cineva care să transmită multă energie, o persoană tonică și optimistă! Mult succes tuturor!”

Prezent în toate topurile internaționale de frumusețe, Hugh Jackman a reușit să cucerească și publicul român, fiind unul dintre cei mai populari și apreciați actori în România. Mai mult decât atât, un sondaj realizat în perioada 15-26 martie menit să descopere preferințele româncelor în materie de vedete, a scos în evidență faptul că 36% dintre acestea și-ar înșela partenerul de viață cu Jackman, dacă li s-ar oferi ocazia.

“Marea Preselecție” face parte din campania globală a brandului “Drink Positive”, lansată prin parteneriatul dintre Lipton Ice Tea și Hugh Jackman, primul parteneriat de imagine al starului de la Hollywood, încheiat in luna ianuarie a acestui an.

Pentru a intra în competiție și pentru mai multe detalii legate de înscriere vizitați www.drink-positive.ro.

Articole asemanatoare
Care sunt cele mai sexy meserii masculine?
De prin redacție: cei mai sexy bărbați care ne plac nouă
TOP 10 cei mai sexy bărbați din lume

Loading...

Comenteaza acest articol

Lipton Ice Tea îți dă șansa să fii alături de Hugh Jackman la filmarea următorului spot TV

by realitatea   1 min
0