Home > Lifestyle > Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Love Disfigure

Mai multe femei care au cicatrici pe corp au fost invitate să participe la un proiect inedit. Ele au pozat în lenjerie intimă în cadrul campaniei Love Disfigure, care încurajează persoanele cu defecte fizice.

Proiectul a fost creat la inițiatica Sylviei Mac, la rândul ei o femeie cu astfel de cicatrici. La vârsta de patru ani a suferit leziuni pe piele, după ce o oală cu apă clocotită a căzut pe ea.

După ani de luptă cu anxietatea și depresia, britanica a decis să iasă în fața și să încurajeze industria modei să prezinte realitatea. A creat campania Love Disfigure care încurajează femeile să se simtă din nou confortabil și sexy în corpul lor.

„Campania de luptă pentru cei care se confruntă cu defecte fizice. Creșterea gradului de conștientizare a acestora prin bloguri și social media“, spune site-ul oficial al campaniei Love Disfigure.

Sylvia Mac s-a alăturat echipei de la Swimwear365 și au realizat mai multe fotografii pentru a arăta că și corpurile imperfecte ale femeilor cu cicatrici pot fi frumoase.

Proiectul a devenit foarte popular pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram, fotografiile au fost extrem de apreciate. „Este minunat”, scrie o femeie. „Frumos, inspirațional și curajos”, scrie o altă internaută.

Articole asemanatoare
seal
Drama lui Seal. E supus durerii încă din tinerețe
Ulei esential de neroli
DIANA, fata lui Adrian Enache, isi revine greu dupa tentativa de viol

Comenteaza acest articol

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

by Andreea Damian   1 min
0