Tabu
LIFESTYLE

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Mai multe femei care au cicatrici pe corp au fost invitate să participe la un proiect inedit. Ele au pozat în lenjerie intimă în cadrul campaniei Love Disfigure, care încurajează persoanele cu defecte fizice.

Proiectul a fost creat la inițiatica Sylviei Mac, la rândul ei o femeie cu astfel de cicatrici. La vârsta de patru ani a suferit leziuni pe piele, după ce o oală cu apă clocotită a căzut pe ea.

După ani de luptă cu anxietatea și depresia, britanica a decis să iasă în fața și să încurajeze industria modei să prezinte realitatea. A creat campania Love Disfigure care încurajează femeile să se simtă din nou confortabil și sexy în corpul lor.

„Campania de luptă pentru cei care se confruntă cu defecte fizice. Creșterea gradului de conștientizare a acestora prin bloguri și social media“, spune site-ul oficial al campaniei Love Disfigure.

Sylvia Mac s-a alăturat echipei de la Swimwear365 și au realizat mai multe fotografii pentru a arăta că și corpurile imperfecte ale femeilor cu cicatrici pot fi frumoase.

Proiectul a devenit foarte popular pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram, fotografiile au fost extrem de apreciate. „Este minunat”, scrie o femeie. „Frumos, inspirațional și curajos”, scrie o altă internaută.

ARTICOLE SIMILARE

Cadouri altfel: Ceainice cu Flori

realitatea

Family Start 2024. Care sunt condiţiile de creditare şi sumele maxime ce pot fi luate de către tineri

Andreea Damian

Cum se va face verificarea domiciliului declarat în buletin

Andreea Damian

Când începe „Litoralul pentru toți”. Prețurile, cu până la 75% mai mici

Andreea Damian

Celine Dion, divorț de 720.000.000 $!

Trei sfaturi importante pentru reintegrarea la serviciu după blocaj

Andreea Damian

Scrie un comentariu