Tabu
LIFESTYLE

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Love Disfigure

Mai multe femei care au cicatrici pe corp au fost invitate să participe la un proiect inedit. Ele au pozat în lenjerie intimă în cadrul campaniei Love Disfigure, care încurajează persoanele cu defecte fizice.

Proiectul a fost creat la inițiatica Sylviei Mac, la rândul ei o femeie cu astfel de cicatrici. La vârsta de patru ani a suferit leziuni pe piele, după ce o oală cu apă clocotită a căzut pe ea.

După ani de luptă cu anxietatea și depresia, britanica a decis să iasă în fața și să încurajeze industria modei să prezinte realitatea. A creat campania Love Disfigure care încurajează femeile să se simtă din nou confortabil și sexy în corpul lor.

„Campania de luptă pentru cei care se confruntă cu defecte fizice. Creșterea gradului de conștientizare a acestora prin bloguri și social media“, spune site-ul oficial al campaniei Love Disfigure.

Sylvia Mac s-a alăturat echipei de la Swimwear365 și au realizat mai multe fotografii pentru a arăta că și corpurile imperfecte ale femeilor cu cicatrici pot fi frumoase.

Proiectul a devenit foarte popular pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram, fotografiile au fost extrem de apreciate. „Este minunat”, scrie o femeie. „Frumos, inspirațional și curajos”, scrie o altă internaută.

ARTICOLE SIMILARE

Câteva lămuriri pe tema Mindfulness-ului doamnei Valerie Cioloș Villemin

Dora Constantinovici

Michi de la «Şuie Paparude», în comă de gradul III dupa infarctul suferit

Programul complet al nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Andreea Damian

MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

Reclama GENIALA. Nemtii au inventat sticla de apa care te ajuta sa slabesti!

CE a patit omul care l-a facut de ras pe PUTIN la JO de la SOCI

Scrie un comentariu