Tabu
Image default
lifestyle

Love story 22: Cristian, cel mai frumos cadou de Craciun

Acum aproape 9 ani pe 22.12.2001 ne-am casatorit. Era o zi friguroasa si aglomeratie la starea civila…Ne aducem aminte cu placere de acea zi mai ales cand ne uitam la poze si din fundal se vede bradul impodobit,este o zi de doua ori speciala.

 De atunci Craciunul incepe mai devreme pentru noi si are  o conotatie mai speciala decat o avea pana atunci.

Pe 22.12.2005 s-a nascut fiul nostru, Cristian,venind la ora 0.05 ca o binecuvantare in aceeasi zi fericita pentru noi, intr-o noapte in care a nins prima data in acel an.Mi s-a povestit ca in clipele cand venea el pe lume ningea.L-am adus acasa in prima zi de Craciun si poate ca acea zi a fost intr-adevar cel mai frumos Craciun de pana atunci,neasteptat de frumos pentru ca pe bebe il asteptam sa vina dupa Anul Nou..

Asteptam cu nerabdare sarbatorile de anul acesta ca sa facem doua  petreceri frumoase de aniversarea a cinci anisori pentru pitic si 9 ani pentru noi-una pe 22 decembrie intre noi trei,cealalta de Craciun cu invitatii.

La noi in casa bradul se impodobeste pe 1 decembrie pentru a ne bucura mai mult timp de el,ador mirosul de brad,licaritul luminitele si colindele,lumanari parfumate si zambete pe chipul piticului..

Fiecare Craciun este cel mai frumos pentru noi din aceste motive.

Craciunul mai reprezinta pentru noi si bilantul a ceea ce am facut anul acesta,dar si planul a ceea ce vom face anul viitor,si de aceea asteptam cu emotie sfarsitul de an si dorim pace,sanatate,dragoste si succes tuturor!

ARTICOLE SIMILARE

Mos Craciun Alearga

HORIA BERNEA 70 la Muzeul Å¢ăranului Român

realitatea

Tatăl Fantomă, în competiţia Festivalului de Film de la Montreal

realitatea

JUSTIN BIEBER cum nu l-ati mai vazut! BATUT SI PLIN DE SANGE! Foto socante!

realitatea

În căutarea finanțării pierdute

realitatea

CULINAR TABU: Supă de avocado cu iaurt

realitatea

Scrie un comentariu