Tabu
Image default
BEAUTY

Femeile cheltuiesc 130.000 RON la coafor de-a lungul vieții

O femeie obișnuită, dintr-o țară civilizată, și căreia îi place să se îngrijească și să arate bine cheltuiește aproximativ 130.000 de RON (prețul din textul inițial era de 26.500 lire). Mai mult, femeile petrec cam un an din viață pentru a-și aranja părul. Poate că la noi în țară suma nu este atât de mare, dar cu siguranță nu este departe. Pentru că, la un calcul scurt, o femeie care merge la coafor timp de 50 de ani, ar cheltui cam 2.600 RON în fiecare an, sumă care nu mai pare atât de exorbitantă dacă ne gândim că un "coafat" ajunge ușor la 400, 500 RON.

Unii specialiști sunt de părere că grija excesivă față de aspectul părului poate deveni chiar o obsesie care poate afecta viața la și siguranța locului de muncă. Această concluzie a fost întărită chiar de un sondaj de opinie care a arătat că 40% dintre femei întârzie la muncă de cel puțin două ori pe an pentru că au… treabă la coafor. 25% au recunoscut că preferă să "investească" banii în coafuri decât în mâncare, iar 33% petrec aproximativ 40 de minute aranjându-și părul înainte de a ieși în oraș.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă femeile în acest sens este reprezentată de bucle și cârlionți. 60% dintre doamnele și domnișoarele care au participat la studiu au recunoscut că ar fi în stare să își ia placa de păr cu ele chiar și atunci când merg la plajă. Studiul a fost făcut în Marea Britanie pe 3.000 de persoane.

Åži bărbații care se repectă dau o grămadă de bani pentru ca părul lor să arate perfect. Aproximativ 100 RON pe lună ar fi suma respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultima colecție Anne Valerie Hash la The Place Concept Store

realitatea

Cum arata Bianca Rus cand si-a facut aparitia in showbiz!

Tendinte in machiaj sezonul primavara/vara 2017

realitatea

Secrete pentru frumusete de la vedete de peste 30 de ani

realitatea

Culori pasionale pentru unghiile tale

realitatea

Prima fabrică L-™Oreal alimentată cu energie verde 100%

realitatea

Scrie un comentariu