Home > Agenda > stiri > Marlanu’ de la “Trasnitii”, acuzat ca a batut crunt o femeie !

Marlanu’ de la “Trasnitii”, acuzat ca a batut crunt o femeie !

toni ionmescu
Actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’ din serialul de comedie “Trăsnitii” de la Prima TV, este acuzat de o femeie in varsta de 57 de ani ca a batut-o pana a bagat-o in spital, intr-o pensiune din Rasnov! Potrivit femeii, Toni ar fi fost beat manga in momentul in care ar fi batut-o mar pe femeie!

Totul s-ar fi petrecut acum 5 zile, la o pensiune turistica din Rasnov, Brasov, unde femeia a venit sa se relaxeze. A fugit de la Oradea sa se racoreasca la munte, insa a ajuns batuta pe un pat de spital din Brasov.
“Am nimerit acum 5 zile intr-o pensiune din Rasnov cu actorul Toni Ionescu, “Marlanu” de la “Trasnitii”, de la Prima TV. Eu eram cazata la camera 6, iar el la 3. Noaptea la 4, am coborat jos, unde el era cu o blonda, baut bine, si facea galagie foarte mare. I-am zis sa faca liniste si s-a enervat foarte rau. A inceput sa ma injure foarte rau, sa-mi spuna ca nu fac eu ordine in pensiune, venita tocmai de la Oradea, si sa nu ma pun cu el ca este vedeta. La un moment dat a  venit dupa mine pana in camera, unde mi-a dat doua dupa ceafa si doua picioare in rinichiul stang. M-a batut pana mi-am pierdut cunostinta si m-a luat salvarea care m-a dus la urgenta, la Brasov. Pe langa faptul ca m-a batut, mi-a spart si telefonul si mi-a rupt si ceasul. Am scos certificat medico-legal si-l voi da in judecata”, ne-a marturisit Floarea Constantin, in varsta de 57 de ani.

In replica, actorul se apara si spune ca nu este nimic adevarat din ce declara Floarea Constantin, insa confirma ca intre ei a fost un conflict: “Nici vorba ca Toni sa o fi agresat pe aceasta femeie. Din contra, ea era foarte bauta si a aruncat cu o carafa de vin asupra lui. Toni a ajuns la aceasta pensiune noaptea, iar femeia, care consuma bauturi alcoolice, a fost deranjata de prezenta sotului meu. Toni nu a bagat-o in seama si s-a dus la culcare. Faptul ca ea are un certificat medico-legal este problema ei, de la un medic poti obtine ce vrei in ziua de azi. Toni nu poate vorbi in acest moment pentru ca filmeaza la Rasnov”, a declarat pentru wowbiz.ro Georgeta Ionescu, sotia actorului.

Articole asemanatoare
Un cunoscut cântăreţ şi-a SNOPIT ÎN BĂTAIE logodnica! A lovit-o cu scrumiera si shaorma

Loading...

Comenteaza acest articol

Marlanu’ de la “Trasnitii”, acuzat ca a batut crunt o femeie !

by   1 min
0