Tabu
lifestyle

NICOLETA LUCIU a cazut de pe camila si si-a rupt mana protejandu-si silicoanele

Nicoleta Luciu (32 de ani) şi-a fracturat mâna şi patru coaste după ce a căzut de pe o cămilă. Însă vedeta a mărturisit pentru Libertatea că e bucuroasă că nu s-a lovit şi la implanturile cu silicon. Accidentul a avut loc in vacanţa pe care a petrecut-o în Cipru alături de soţ şi de cei patru copii ai lor.
Nicoleta a vrut să testeze una dintre atracţiile turistice ale zonei: plimbatul pe cămilă. Din nefericire, animalul nu a fost atât de calm precum se lăuda proprietarul său şi, la un moment dat, a aruncat-o cât colo pe frumoasa Nicoleta Luciu.
“Cămila pe care mă urcasem eu s-a speriat din cauza unui zgomot puternic. Am încercat să mă ţin, dar nu am reuşit şi am căzut. Nu puteam să respir, am ajuns la Urgenţă, unde am rămas internată. Am făcut multe analize, radiografii, pentru că mi-am rupt mâna şi mi-am fracturat patru coaste”, a povestit Nicoleta.
Însă, partea bună a acestui incident este aceea că implanturile cu silicon ale vedetei postului Acasă TV nu au fost afectate. Ce-i drept, şi bruneta a avut grijă să le ferească: “Implanturile nu au fost afectate, am căzut într-o parte. Apoi, deşi nu am simţit nici un fel de durere, am mers la control la doctorul Kassem, cel care mi le-a pus.” După un aşa accident, Luciu se jură că nu se va mai apropia de vreo cămilă: “Niciodată nu mă voi mai urca pe o cămilă!”. Acum, ea a început numărătoarea inversă până la momentul în care va scăpa de ghips: “Peste vreo săptămână voi scoate ghipsul, apoi trebuie să merg la recuperare. Încă nu am adunat autografe pe el, dar probabil o voi face. Este prima oară când am ajuns în ghips şi sper că şi ultima”, a mai afirmat vedeta TV.
La finele lunii iunie, Nicoleta a petrecut două săptămâni de vacanţă în Cipru alături de soţul ei, Zsolt Csergo, de cei patru copii ai lor: Zsolt jr, Kim, Kevin şi Karoly, dar şi de cele două bone ale copiilor. Însă aceasta nu e singura vacanţă pe 2013 a vedetei. Deja şi-a plănuit o escapadă cu familia în Italia, dar şi în Croaţia, unde Nicoleta şi soţul ei îl vor lua doar pe fiul lor cel mare, Zsolt jr.
Nu e prima oară când Nicoleta dă fuga la medicul care i-a pus silicoanele. În luna februarie a acestui an, fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o în momentul în care intra în clinica unde şi-a pus silicoanele în 2012.
Luciu ne-a confirmat imediat că a mers la doctorul Kassem după ce a căzut pe burtă în timp ce soţul ei o învăţa să schieze. Ea s-a lovit puternic la sâni, iar durerea a fost atât de mare, încât Nicoleta a crezut că va fi nevoită să urce din nou pe masa de operaţie, pentru “reparaţii”. Din fericire, totul a fost în regulă.
Nicoleta a deţinut multă vreme titulatura de femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din ţară. Însă, la începutul anului trecut, ea şi-a pus silicoane, căci, după naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly, bustul ei îşi pierduse din fermitate. Operaţia a costat- o 6.000 €.

Mai mult: Nicoleta Luciu şi-a rupt mâna şi patru coaste ca să-şi salveze silicoanele – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Minodora la MINIM(UM)! Afla cum a slabit cantareata 20 de kilograme

România glam în prime time

realitatea

Grupul Anchor atacă MallDova

realitatea

Digitalizarea si institutiile financiare sau despre cum se pun clientii pe primul plan

realitatea

Jackson a primit o injecție cu analgezic, după o doză de anestezic, în timp ce medicul său dormea

realitatea

Rita Mureşan urăşte sportul şi cântarul

Scrie un comentariu