Tabu
lifestyle

MADALINA GHENEA si-a pus silicoane la 16 ani?

Slatina nu a dat o singură vedetă. Pe lângă Mădălina Ghenea (25 de ani), din orăşelul oltean a scos capul şi Genţiana Coman (24 de ani), prezentatoarea de la “Matinalul de ştiri” de la B1 TV. Cele două au fost colege de clasă în liceu, iar Genţiana îşi aminteşte că bruneta care face acum furori peste Ocean, cucerind bărbaţi celebri, era de atunci o fată frumoasă…

“Am fost colegă de clasă cu Mădălina dintr-a zecea până când am absolvit colegiul. Îmi aduc aminte că a venit la Colegiul Naţional Ion Minulescu, unde eram eu, după un scandal pe care l-a avut la Liceul Radu Greceanu, considerat de elită, unde terminase clasa a noua. A fost exmatriculată de acolo pentru că apăruse într-un pictorial sexy la doar 15 ani. Mi-aduc aminte că învăţa bine, dar avea probleme din cauza absenţelor. Era foarte timidă şi foarte frumoasă”, a povestit Genţiana pentru Libertatea.ro.

Printre amintirile prezentatoarei de la B1 s-a strecurat şi o informaţie care contrazice faptul că Mădălina s-ar fi “tunat” în timpul relaţiei cu Dragoş Săvulescu, şeful de la Dinamo, care i-a fost iubit doi ani şi de care s-a despărţit anul trecut. Conform Genţianei, e foarte posibil ca actriţa să-şi fi pus silicoane la 16 ani, în vacanţa de vară dintre clasele a X-a şi a XI-a. “Fetele vorbeau că şi-ar fi pus în timpul liceului implanturi, deoarece când a venit nu avea sâni deloc, apoi, dintr-odată, în clasa a XI-a, după vacanţa de vară, a apărut cu sânii mari. Eu nu ştiu ce să zic, eram adolescente atunci, în perioada de creştere, aşa că poate i-au crescut. Dar bârfele erau că şi-ar fi făcut operaţie. Oricum, şi băieţii, şi fetele spuneau despre ea că este frumoasă şi atrăgea multe invidii”, ne-a mai povestit Genţiana despre Mădălina.

Mai mult: Mădălina Ghenea și-a pus silicoane la 16 ani? Iată cine a dat-o de gol – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai bogate femei în topul Discovery Channel

realitatea

Madonna se duce să-și cunoască socrii

realitatea

INTERVIU IMAGINAR: Lady GaGa

realitatea

RIP! A murit una dintre cele mai iubite Regine! Galerie FOTO!

realitatea

Gisele Bundchen şi Tom Brady au o casă uriaşă – FOTO

realitatea

TURCESCU acuzat de playback la Eurovision!

Scrie un comentariu