Home > Agenda > stiri > Madonna se mută înapoi la Londra

Madonna se mută înapoi la Londra

Madonna s-a reîndrăgostit de Londra. Regina muzicii pop a locuit în capitala Marii Britanii până la divorțul de Guy Ritchie din 2008 când s-a mutat la New york. Acum ea se află în Anglia unde regizează filmul "W.E." despre viața Regelui Edward al VIII-lea și și-a dat seama că Londra îi lipsește enorm de mult. Madonna i-a mărturisit fostului soț că vrea să se mute înapoi în Regatul Unit pentru că aici are foarte mulți prieteni și se simte mult mai în largul ei decât la New York. Momentan, cea mai bună prietenă a interpretei este chiar fiica ei, Lourdes, dar Madonna ar vrea să petreacă mai mult timp cu prietenii de vârsta ei, iar cei mai mulți dintre aceștia sunt la Londra.

Unul dintre motivele pentru care diva a părăsit părăsit Londra este că acolo a primit porecla Madge. Ea declara în urmă cu doi ani: "Ăsta e unul dintre motivele pentru care m-am mutat. Nu mai suportam să aud cuvâtul Madge. Unii îmi spuneau că este un apelativ pentru casnicele de vârsta a doua, iar alții că este o prescurtare pentru Majesty (en. Maiestate)".

Articole asemanatoare
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
SCANDAL pe nuditate: Madonna vs Kim Kardashian! FOTO incendiare!

Loading...

Comenteaza acest articol

Madonna se mută înapoi la Londra

by realitatea   1 min
0