Home > Lifestyle > Stiri > Madonna, socata ca Adele a fost calificata “prea grasa” de Karl Lagerfeld

Madonna, socata ca Adele a fost calificata “prea grasa” de Karl Lagerfeld

Designerul Karl Lagerfeld, renumit pentru remarcile lui deloc magulitoare, a declarat recent faptul ca Adele este draguta la fata, dar este supraponderala. Madonna, pe de alta parte, crede ca marimea hainelor lui Adele este irelevanta.

Iata ce spune Madonna cu privire la remarca lui Karl Lagerfeld: “Este oribil. Este cel mai ridicol lucru pe care l-am auzit. Nu-mi place cand cineva vorbeste de rau pe altcineva. Adele este extrem de talentata si greutatea ei nu are importanta”.

Intrebata mai apoi de moartea cantaretelor Amy Winehouse si Whitney Houston, Madonna a marturisit ca ii este greu sa accepte pierderea unor astfel de talente. “Cand astfel de lucruri se intampla, sunt intotdeauna socata. Te gandesti ce pierdere uriasa este, cum de oamenii din jurul lor au permis sa se intampla una ca asta. ”

Madonna isi aminteste ca ea si Whitney Houston s-au lansat aproape in acelasi timp: “Imi amintesc ca ma uitam la ea si ma gandeam: <Doamne, ce femeie frumoasa si ce voce incredibila. Mi-as dori sa pot canta ca ea!>. Eram invidioasa dar in acelasi timp impresionata de inocenta ei”.

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
adele
Ce transformare pentru Adele! Vedeta a slăbit dramatic
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020

Comenteaza acest articol

Madonna, socata ca Adele a fost calificata “prea grasa” de Karl Lagerfeld

by   1 min
0