Home > Agenda > stiri > Madonna vrea un copil cu Jesus

Madonna vrea un copil cu Jesus

La cei 51 de ani ai săi, regina muzicii pop încearcă din răsputeri să-i dăruiască un copil iubitului ei brazilian, Jesus. Se pare că Madonna a consultat deja câțiva medici pentru a vedea dacă mai poate concepe la vârsta ei.

Brazilianul, în vârstă de 22 de ani, i-a înmuiat inima cântăreței atunci când i-a mărturisit că paternitatea ar fi aventura vieții sale. Drept urmare, diva a concluzionat că Jesus ar fi un tată excelent și le-a mărturisit prietenilor că și-ar dori tare mult să fie din nou mamă.

Madonna este deja mamă a patru copii: Lourdes care îl are ca tată pe Carlos Leon, Rocco, băiețelul de nouă ani al lui Guy Ritchie,  David Banda și Mercy Jones, ambii adoptați.

Un prieten de-al cântăreței a declarat : "Madonna știe că va fi mai greu să conceapă la 51 de ani, dar este în mare formă fizică și este pregătită să accepte o nouă provocare". Despre Jesus, același apropiat a precizat că "este foarte îndrăgostit de Madonna, îi iubește foarte mult copiii, dar întotdeauna și-a dorit să aibă propriul copil".


Comenteaza acest articol

Madonna vrea un copil cu Jesus

by realitatea   1 min
0