Tabu
lifestyle

Madonna vrea un copil cu Jesus

La cei 51 de ani ai săi, regina muzicii pop încearcă din răsputeri să-i dăruiască un copil iubitului ei brazilian, Jesus. Se pare că Madonna a consultat deja câțiva medici pentru a vedea dacă mai poate concepe la vârsta ei.

Brazilianul, în vârstă de 22 de ani, i-a înmuiat inima cântăreței atunci când i-a mărturisit că paternitatea ar fi aventura vieții sale. Drept urmare, diva a concluzionat că Jesus ar fi un tată excelent și le-a mărturisit prietenilor că și-ar dori tare mult să fie din nou mamă.

Madonna este deja mamă a patru copii: Lourdes care îl are ca tată pe Carlos Leon, Rocco, băiețelul de nouă ani al lui Guy Ritchie,  David Banda și Mercy Jones, ambii adoptați.

Un prieten de-al cântăreței a declarat : "Madonna știe că va fi mai greu să conceapă la 51 de ani, dar este în mare formă fizică și este pregătită să accepte o nouă provocare". Despre Jesus, același apropiat a precizat că "este foarte îndrăgostit de Madonna, îi iubește foarte mult copiii, dar întotdeauna și-a dorit să aibă propriul copil".

ARTICOLE SIMILARE

Megan Fox și-a pierdut virginitatea la 17 ani

realitatea

FLORIN PIERSIC – 77! Speriat de moarte, nu vrea petrecere!

Iulia Albu, cu găina la tribunal

Angelina Jolie nu are prietene

realitatea

Andreea Marin e la dieta! N-o sa-ti vina sa crezi cate kilograme a slabit in doar o saptamana!

Corina Caragea s-a LOGODIT în secret?

Scrie un comentariu