Home > Agenda > stiri > Ionuț Grama: “Nu m-am însurat cu Jojo”

Ionuț Grama: “Nu m-am însurat cu Jojo”

Tabloidele vuiesc din zorii acestei zile cum că Jojo, relativ recent despărțită de Cătălin Cățoiu, s-a măritat în secret cu un mai tânăr actor. Deși blonda nu a vrut să dezvăluie identitatea noii ei jumătăți, numele lui Ionut Cristian Grama este vehiculat în mai toate articolele.

Nedumirit și contrariat de figurația specială pe care a prestat-o fără să vrea, tânărul actor a încercat să lămurească situația pe facebook: "Oameni buni, contrar celor apărute în presa de astăzi, NU m-am însurat cu Jojo!!! Dar e amuzant, oricum – …n-am reușit să fac senzație cu actoria și cu premiile, dar am devenit subiect de ziar din greșeală. (Hmm, ce-ar fi sa profit de stirea asta…)

"Åži cât m-am chinuit eu cu proiecte, spectacole, etc., si salvarea mea a venit de unde nu mă așteptam", a mai adăugat Ionuț.

Ionuț Grama împlinește în curând 27 de ani, a absolvit UNATC-ul și  a jucat în “Zdrențe”, “Girl Gone”, “Butoiul cu praf de pușcă”. Cel mai apreciat rol de până acum a fost cel al lui “George” din “Cui i-e frică de Virginia Woolf”, piesă pe care Ionuț a tradus-o și care a fost pusă în scenă de teatru Act. A jucat într-un singur lungmetraj,“Călătoriile lui Gruber”, în regia lui Radu Gabrea.


Comenteaza acest articol

Ionuț Grama: “Nu m-am însurat cu Jojo”

by realitatea   1 min
0