Home > Agenda > stiri > Mama lui Brittany Murphy a făcut sex cu soțul fiicei ei?

Mama lui Brittany Murphy a făcut sex cu soțul fiicei ei?

Locuitorii Hollywood-ului sunt în șoc după ce informații scandaloase au ieșit la iveală în cazul Brittany Murphy. Pe mâinile presei au ajuns o serie de documnte oficiale care conțin declarații ale mamei actriței, Sharon, și fostului soț al actriței, Simon Monjack, decedat și el între timp.

Sharon și Simon nu au declarat explicit că au întreținut relații sexuale după moartea lui Brittany, dar anchetatorii cred că au făcut asta pentru a se consola și pentru a trece mai ușor peste durerea pricinuită de dispariția actriței. Imediat după neașteptata moarte a lui Murphy, Sharon a insistat să se mute în căminul conjugal al fiicei. În ceea ce privește relația mult prea strânsă cu ginerele ei, Sharon s-a dat de gol atunci când le-a arătat anchetatorilor partea de pat pe care dormea ea și partea pe care dormea Simon. Åži cred că suntem cu toții de acord că e destul de ciudat ca soacra să doarmă cu ginerele.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Mama lui Brittany Murphy a făcut sex cu soțul fiicei ei?

by realitatea   1 min
0