Tabu
lifestyle

MARCEL PRODAN, agresorul Alexandrei Stan, reintors la nevasta si copil

Odată declanşat scandalul cu Alexandra Stan, Marcel Prodan “a dispărut fără urmă”. A evitat orice fel de declaraţie, preferând să lase avocatul să-şi facă treaba. Cum lucrurile s-au mai liniştit, constănţeanul a acceptat, în exclusivitate, să acorde un interviu ziarului Libertatea.

Însă a avertizat din start: “Nu vreau să vorbesc despre povestea cu Alexandra cu absolut nimeni”. În schimb, ne-a spus că, în această perioadă tulbure a vieţii lui, s-a dedicat fiului său, Eddie, în vârstă de trei ani şi opt luni: “E un figurant, face ce vrea din mine. E înnebunit după apă, îi place să se bălăcească”, ne-a spus Prodan. Impresarul a avut însă şi câteva motive de îngrijorare, după ce puştiul a făcut febră 39, în urmă cu câteva zile: “Acum e mai bine. Doar mai tuşeşte şi a luat o pauză, nu mai intră în apă până nu se face bine. La început mă panicam când avea chiar şi o mică răceală, dar acum m-am obişnuit”. Puştiului îi place muzica Marcel Prodan ne-a mai dezvăluit că băieţelului său îi place muzica şi-l că-l aduce destul de des la studio, unde are chitara lui. Cu toate acestea, impresarul nu se gândeşte să-şi facă fiul vedetă, după modelul Cleopatra Stratan. “Îi place muzica, dar nu vreau să-l împing eu spre asta. Dacă o să vrea el să cânte, o să o facă, eu o să-l sprijin”, a adăugat constănţeanul.

Mai mult: INTERVIU EXCLUSIV cu agresorul Alexandrei Stan! Află cu cine îşi petrece Marcel Prodan timpul liber – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Sylvester Stallone își tratează durerile prin metode Ayurveda

realitatea

Angelina Jolie a născut o fată și un băiat

realitatea

Katie Holmes vreo 50 de milioane de dolari despăgubiri de la Star

realitatea

Patrick Swayze: “Iată dovada că nu am murit”

realitatea

Mariah Carey şi Nick Cannon au ales numele copiilor

realitatea

Artmark inramează iarna

Scrie un comentariu