Home > Agenda > stiri > MARCEL PRODAN, agresorul Alexandrei Stan, reintors la nevasta si copil

MARCEL PRODAN, agresorul Alexandrei Stan, reintors la nevasta si copil

Odată declanşat scandalul cu Alexandra Stan, Marcel Prodan “a dispărut fără urmă”. A evitat orice fel de declaraţie, preferând să lase avocatul să-şi facă treaba. Cum lucrurile s-au mai liniştit, constănţeanul a acceptat, în exclusivitate, să acorde un interviu ziarului Libertatea.

Însă a avertizat din start: “Nu vreau să vorbesc despre povestea cu Alexandra cu absolut nimeni”. În schimb, ne-a spus că, în această perioadă tulbure a vieţii lui, s-a dedicat fiului său, Eddie, în vârstă de trei ani şi opt luni: “E un figurant, face ce vrea din mine. E înnebunit după apă, îi place să se bălăcească”, ne-a spus Prodan. Impresarul a avut însă şi câteva motive de îngrijorare, după ce puştiul a făcut febră 39, în urmă cu câteva zile: “Acum e mai bine. Doar mai tuşeşte şi a luat o pauză, nu mai intră în apă până nu se face bine. La început mă panicam când avea chiar şi o mică răceală, dar acum m-am obişnuit”. Puştiului îi place muzica Marcel Prodan ne-a mai dezvăluit că băieţelului său îi place muzica şi-l că-l aduce destul de des la studio, unde are chitara lui. Cu toate acestea, impresarul nu se gândeşte să-şi facă fiul vedetă, după modelul Cleopatra Stratan. “Îi place muzica, dar nu vreau să-l împing eu spre asta. Dacă o să vrea el să cânte, o să o facă, eu o să-l sprijin”, a adăugat constănţeanul.

Mai mult: INTERVIU EXCLUSIV cu agresorul Alexandrei Stan! Află cu cine îşi petrece Marcel Prodan timpul liber – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Cu cine și unde a avut Alexandra Stan o aniversare specială!
Alexandra-Stan
Alexandra Stan aspru criticată după ce a încins internetul cu poze și imagini video prea sexy
daniela-crudu
Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor
Celebritati nascute pe 10 iunie!

Comenteaza acest articol

MARCEL PRODAN, agresorul Alexandrei Stan, reintors la nevasta si copil

by   1 min
0