Tabu
BEAUTY

Masaj asiatic anti-îmbătrânire. După 2 săptămâni, pielea de pe față va fi întinsă și netedă

Frumusețea și sănătatea pielii noastre depind în cea mai mare parte de o circulație adecvată a sângelui. Un masaj facial care îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic și reduce retenția de apă poate minimiza aspectul ridurilor și poate îmbunătăți tonusul pielii.

Îți poți oferi un astfel de masaj folosind linguri. Masajul cu lingura este foarte popular în Japonia, Coreea și China. Astăzi este folosit și în diferite țări europene.

Există multe tehnici de masaj cu lingura! În rândurile de mai jos le vei descoperi pe cele mai interesante și eficiente. După doar 2 săptămâni de masaj în fiecare zi, vei observa deja schimbări.

De ce ai nevoie?

Vei avea nevoie de linguri mici. În Asia, lingurile de porțelan sau ceramică de o anumită formă sunt folosite pentru a oferi o presiune mai bună a punctului. Dar lingurile obișnuite sunt și ele bune. Doar asigură-te că nu au margini ascuțite sau crestături.

Ulei la care nu ești alergic (de exemplu, ulei de cocos) și cremă de față. Aplică ulei sau cremă înainte de masaj. Dacă uleiul tău curge prea mult, poți scufunda lingura în el. Metoda cu cremă este mai comodă.

Apă rece și caldă. Poți adăuga, de asemenea, orice amestec de plante. Alternarea lingurilor reci și calde asigură o mai bună circulație a sângelui și stimulează terminațiile nervoase.

Câteva sfaturi utile:

Igienizează lingurile și depozitează-le separat.
Curăță pielea înainte de un masaj.
Aplică suficient ulei sau cremă pentru o alunecare mai bună (nu aplica pe ochi)
Nu apăsa prea tare pentru a evita vânătăile și rănirea vaselor.
Cel mai bun moment pentru un masaj este dimineața.
Urmăriți temperatura: lingurile calde ar trebui să fie confortabile pentru piele.

10. Scapă de pungile de sub ochi și de umflături.

Scapă de cearcăne

Pune partea convexă a unei linguri reci sub ochi și mișcă-le în sus și în jos și înainte și înapoi. Dacă aplici cremă sub ochi, mișcările tale pot fi mai intense. Durata este de 1-2 minute.

Scapă de pleoapele umflate

Închide ochii și pune pe ochi partea convexă a unei linguri reci. Lasă lingurile să se încălzească, scufundă-le în apă rece și pune-le din nou pe ochi. Repetă de 5-7 ori.

9. Reduce ridurile dintre sprâncene.

Pune o lingură rece pe partea superioară a podului nasului și, apăsând ușor, deplasează-te în partea superioară a frunții. Repetă aceleași acțiuni folosind o lingură caldă. Continuă să utilizezi ambele linguri una câte una de 10 ori.

8. Scapă de ridurile de tipul talpă de rață

Așează spatele lingurilor reci pe colțurile exterioare ale ochilor. Cu 5-7 mișcări circulare transferă ustensilele spre tâmple, crescând presiunea. Schimbă lingurile cu altele calde și repetă. Continuă masajul (în timp ce schimbi lingurile) de 5 ori.

7. „Deschide” ochii.

Pune linguri calde la începutul sprâncenelor ca în imagine. Folosește mișcări circulare pentru a aluneca încet spre tâmple, ridicând ușor sprâncenele. Repetă procedura de 10 ori.

6. Scapă de ridurile frunții.

Pune linguri calde în mijlocul frunții și treci la tâmple cu mișcări circulare. De asemenea, poți evita să utilizezi mișcări circulare și să întinzi pielea cu lingurile. Apoi te întorci la mijlocul frunții. Când lingurile se răcesc, încălzește-le din nou. Durata masajului este de 2-3 minute.

5. Reduce ridurile de râs.

Deschide gura și întinde ușor buzele. Pune linguri încălzite sub nas ca în fotografia din stânga. Mută lingurile cu mișcări circulare în ambele colțuri ale gurii. Cu mișcări circulare, întoarce-te sub nas. Repetă de 5-7 ori.

4. Scapă de bărbia dublă.

Pune 2 linguri calde sub bărbie și mută-le la urechi cu mișcări circulare, întinzând ușor pielea. Nu uita că lingurile trebuie să fie mereu calde. Repetă de 10 ori.

3. Strânge obrajii.

Pune linguri calde la colțurile gurii, ținându-le în poziție verticală. Cu mișcări circulare, mută lingurile la urechi. Apoi încălzește din nou lingurile, pune-le în poziția de pornire, deschide puțin gura și zâmbește ca în imaginea din dreapta. Cu mișcări circulare, mută lingurile sub urechi. Repetă ambele exerciții de 5-6 ori.

2. Ai grijă de pielea decolteului tău.

Așează linguri calde pe plexul solar și mută-le la claviculă cu mișcări circulare, masând toată zona decolteului. Scufundă lingurile în apă rece și repetă aceleași mișcări. Continuă să schimbi lingurile calde și reci de 10 ori.

1. Relaxează-ți mușchii gâtului.

Pune o lingură caldă sub ureche, ca în imaginea din stânga. Apasă ușor și treci la claviculă. Repetă de 10 ori.

Contraindicații

Consultă medicul sau nu face aceste tipuri de masaje dacă:

suferi de rozacee;
ai probleme cu sistemul limfatic;
venele tale sunt situate aproape de suprafața pielii;
ai inflamații sau leziuni ale pielii.

Este recomandat să faceți masajul cu lingurița în fiecare zi. Dacă nu ai o astfel de oportunitate, îți poți crea programul, atâta timp cât este în mod regulat.

ARTICOLE SIMILARE

BANDERAS arata ingrozitor! Ce se intampla AZI cu actorul sex-simbol? FOTO!

Îngrijirea părului | Sfaturi prețioase pentru a-l proteja de soare

Andreea Damian

Joacă-te!

realitatea

De ce este bine să porți protecție solară și în avion

Andreea Damian

Pedichiura cu peşti vă poate îmbolnăvi grav

realitatea

Jessica Simpson: «Grasă, am făcut un miliard de dolari»

Scrie un comentariu