Home > beauty > Programul de slabit al lui Cher

Programul de slabit al lui Cher

La 67 de ani, Cher demonstreaza ca timpul este relativ pentru cei care depun eforturi sa-l ignore. Ea dovedeste ca stie cum sa arate mai tanara decat spune actul de identitate, dar nu simplu. Se pare ca artista este obsedata de sport.

Aproape zilnic face sport si are o alimentatie sanatoasa.

Fac sport de cinci ori pe saptamana pentru ca e ceva ce am facut dintotdeauna si imi place. Nu imi place carnea si majoritatea alimentelor care imi plac sunt sanatoase, in afara deserturilor. Nu ma droghez si nu beau foarte des.”, a declarat Cher pentru revista Hello!

Desi, poate, si-ar dori sa reduca numarul orelor de sport, artista declara ca trainerul ei personal o munceste si mai mult si acesta ar fi si motivul pentru care are un corp mai tonifiat decat multe femei care au jumatate din varsta ei.

Am incercat sa joc cartea cu varsta, dar antrenorul meu nu a fost deloc convins. Turneul meu de ramas bun a fost cel mai lung de pana acum si cred ca ar fi un turneu pentru care o fata de 25 de ani ar ucide. Calatoria este partea cea mai grea.

Cantareata a marturisit ca trebuie sa depuna un efort dublu la sala, comparativ cu femeile de 20 si ceva, in scopul de a-si mentine silueta.

Trebuie sa muncesti de doua ori mai mult. Trebuie sa fii tot timpul la sala, dar imi place. Cand am fost tanara eram ca un baietoi. Am jucat sporturi si acum invat sa fac surf. Imi plac lucrurile acestea, multumesc lui Dumnezeu!

Credit Foto&Info: bangshowbiz.com

Articole asemanatoare
sport
5 lucruri de care să ţii cont dacă faci sport acasă (P)
Simți că amorțești în fața televizorului? Iată câteva mișcări care să te destindă!
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
planeta
Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Comenteaza acest articol

Programul de slabit al lui Cher

by   1 min
0