Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto

La Rahova, se fac deja pregătiri pentru primirea fostului premier. Adrian Năstase va avea propria lui cameră la spitalul din incinta închisorii. Surse din cadrul penitenciarului au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că politicianul va fi cazat singur în cameră şi va fi supravegheat de către cei mai buni doctori.
După externare, Năstase va fi mutat în celulă, dar nu laolaltă cu puşcăriaşii de rând.
‭ioana ginghina si ruxandra

Meniu- Ciorbele şi mâncărurile pe bază de cartofi sunt mesele principale la prânz. Dimineaţa va primi ou, brânză şi ceai, iar seara, orez cu lapte

“Va sta într-o secţie separată, pentru deţinuţi speciali. Aici, sunt cazaţi cei cu probleme grave de sănătate, gen boli diabetice sau de inimă. Celulele beneficiază de toate condiţiile, au grup sanitar propriu…”, au declarat sursele citate.
Ca să evite plictiseala, în zilele lungi de detenţie, Năstase poate vizita sala de sport a penitenciarului sau poate participa la cercuri literare, de creaţie plastică sau meşteşugăreşti. Cu mâncarea va fi mai rău! Pentru că diabetul de care suferă impune regim alimentar strict, “meniul” lui Năstase va fi limitat la brânzeturi, ciorbe, tocăniţă sau pilaf.

ARTICOLE SIMILARE

AFLA adevarata BOALA a lui Serban Ionescu

Cum sa stabilesti un record personal

realitatea

Azi e vineri, 13 – Cine citeşte asta, are ghinion!

Pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, serpii iau cu asalt biserica

CAMPION condamnat pentru uciderea iubitei sale! Galerie FOTO cu victima, topmodel!

realitatea

Cum să ne păstrăm prietenii

realitatea

Scrie un comentariu