Home > Lifestyle > culinar tabu > Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto

Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto

La Rahova, se fac deja pregătiri pentru primirea fostului premier. Adrian Năstase va avea propria lui cameră la spitalul din incinta închisorii. Surse din cadrul penitenciarului au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că politicianul va fi cazat singur în cameră şi va fi supravegheat de către cei mai buni doctori.
După externare, Năstase va fi mutat în celulă, dar nu laolaltă cu puşcăriaşii de rând.

Meniu- Ciorbele şi mâncărurile pe bază de cartofi sunt mesele principale la prânz. Dimineaţa va primi ou, brânză şi ceai, iar seara, orez cu lapte

“Va sta într-o secţie separată, pentru deţinuţi speciali. Aici, sunt cazaţi cei cu probleme grave de sănătate, gen boli diabetice sau de inimă. Celulele beneficiază de toate condiţiile, au grup sanitar propriu…”, au declarat sursele citate.
Ca să evite plictiseala, în zilele lungi de detenţie, Năstase poate vizita sala de sport a penitenciarului sau poate participa la cercuri literare, de creaţie plastică sau meşteşugăreşti. Cu mâncarea va fi mai rău! Pentru că diabetul de care suferă impune regim alimentar strict, “meniul” lui Năstase va fi limitat la brânzeturi, ciorbe, tocăniţă sau pilaf.
Articole asemanatoare
MIHNEA NASTASE – foto cu iubita lui!
Năstase despre viaţa în puşcărie: “Cei care vin aici să înveţe să nu se sperie de şobolani şi să suporte mirosul de la groapa de gunoi”
ADRIAN NASTASE a ranit un politist?
7 INTREBARI despre sinuciderea ratata a lui ADRIAN NASTASE

Loading...

Comenteaza acest articol

Ce MENIU va avea la puscarie ADRIAN NASTASE – Foto

by   1 min
0