Tabu
Image default
LIFESTYLE

Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

O femeie din Marea Britanie a primit un mesaj incredibil de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume. Totul a început în momentul în care iubitul tinerei a făcut o plângere pentru factura uriaşă pe care o primise aceasta.

Emma Townsend (23 ani) a fost şocată să vadă că a primit un mesaj jignitor tocmai de la compania mobilă de la care avea abonament.

Supăraţi că iubitul femeii, Carwyn Davis, a făcut o sesizare pentru factura de 110 lire pe care a primit-o aceasta, cei de la compania respectivă au reacţionat. I-au trimis un mesaj posesoarei abonamentului în care au umilit-o: “Esti atât de patetică. Nu poţi să plăteşti o factură şi dai vina pe alţii. Esti atâââât de patetică”.

Când a primit mesajul Emma, mamă a unui băieţel, era la masă împreună cu mama ei. “Am fost şocată şi foarte supărată. Nu mi-a venit să cred că cineva mi-ar putea trimite un asemenea mesaj jignitor, mai ales că cei care l-au trimis ar fi trebuit să ajute clientul”, a spus aceasta.

“Factura se plăteşte automat direct din cont, dar în aprilie ni s-a spus că am omis o lună, ceea ce era imposibil”, a mărturisit şi iubitul fetei.

După ce a primit mesajul, femeia a sunat înapoi, iar angajatul răspunzător şi-a cerut scuze de incident. Cei doi intenţionează acum să renunţe la respectivul abonament.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa fii cea mai buna prietena a unui barbat

realitatea

Rețete din natură

realitatea

FEBRA DESPARTIRILOR: Fostul iubit al Ancai Turcasiu- ‘Daca dragoste nu e…”

VIORICA, fata adoptata de o familie americana, despre abuzurile suferite din partea noilor parinti

realitatea

Cititul cartilor – din hobby in idee de afacere

realitatea

IMAGINI ŞOCANTE cu Mihaela Rădulescu SNOPITĂ-N BĂTAIE, chiar în faţa fiului său (VIDEO)

realitatea

Scrie un comentariu