Home > Lifestyle > Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

O femeie din Marea Britanie a primit un mesaj incredibil de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume. Totul a început în momentul în care iubitul tinerei a făcut o plângere pentru factura uriaşă pe care o primise aceasta.

Emma Townsend (23 ani) a fost şocată să vadă că a primit un mesaj jignitor tocmai de la compania mobilă de la care avea abonament.

Supăraţi că iubitul femeii, Carwyn Davis, a făcut o sesizare pentru factura de 110 lire pe care a primit-o aceasta, cei de la compania respectivă au reacţionat. I-au trimis un mesaj posesoarei abonamentului în care au umilit-o: “Esti atât de patetică. Nu poţi să plăteşti o factură şi dai vina pe alţii. Esti atâââât de patetică”.

Când a primit mesajul Emma, mamă a unui băieţel, era la masă împreună cu mama ei. “Am fost şocată şi foarte supărată. Nu mi-a venit să cred că cineva mi-ar putea trimite un asemenea mesaj jignitor, mai ales că cei care l-au trimis ar fi trebuit să ajute clientul”, a spus aceasta.

“Factura se plăteşte automat direct din cont, dar în aprilie ni s-a spus că am omis o lună, ceea ce era imposibil”, a mărturisit şi iubitul fetei.

După ce a primit mesajul, femeia a sunat înapoi, iar angajatul răspunzător şi-a cerut scuze de incident. Cei doi intenţionează acum să renunţe la respectivul abonament.

Articole asemanatoare
melania trump
Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat
MESAJ despre tanarul mort pe plaja la Mamaia
Cea mai URATA femeie din lume – MESAJUL ei
Aura Urziceanu: ” Românii sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică”

Comenteaza acest articol

Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

by   1 min
0