Tabu
Image default
lifestyle

Metroul Groazei vine in cinematografe

Metroul groazei este regizat de catre apreciatul regizor japonez Ryuhei Kitamura (Padurea invierii, Azumi – nascuta asasin) si se bazeaza pe nuvela cu acelasi titlu scrisa de legendarul autor de horror Clive Barker, facand parte din colectia sa clasica Books of Blood.
Atunci cand ultimul sau set de creatii – studii provocatoare, nocturne ale orasului si locuitorilor sai – ii aduc fotografului in dificultate Leon Kaufman (Bradley Cooper) interesul unei proeminente organizatoare de galerii de arta (Brooke Shields), ea il stimuleaza sa devina mai indraznet si sa prezinte partea mai intunecata a umanitatii in cadrul anticipatului sau debut la galeria ei din partea centrala a orasului.
Crezand ca in sfarsit se afla pe calea succesului, urmarirea sa obsesiva a materialului tematic intunecat il scoate in calea unui ucigas in serie.
In distributia filmului se regasesc nume importante din cinematografie: Bradley Cooper, Leslie Bibb, Vinnie Jones, Broke Shields. In Romania, filmul este distribuit de Transilvania Film si poate fi vizionat incepand de astazi, in cinematografele Hollywood Multiplex si Movieplex.
De asemenea, duminica, 2 noiembrie, ora 20.00, la Cinema Union, va avea loc o proiectie speciala a filmului, in cadrul weekendului dedicat sarbatorii de Halloween.

ARTICOLE SIMILARE

Uite-o pe JOJO, cu LIVIU VÂRCIU, pe VREMEA CÂND FORMAU UN CUPLU!

Expoziția aniversară Sonia Rykiel

realitatea

Beyonce refuză să meargă pe jos

realitatea

Cum arata Alexandra Stan fara Photoshop!

Angelinei Jolie îi plac băieţii răi

realitatea

Uite cum arata sora Alexandrei Dinu!

1 comentariu

Scrie un comentariu