Home > Agenda > stiri > Metroul Groazei vine in cinematografe

Metroul Groazei vine in cinematografe

Metroul groazei este regizat de catre apreciatul regizor japonez Ryuhei Kitamura (Padurea invierii, Azumi – nascuta asasin) si se bazeaza pe nuvela cu acelasi titlu scrisa de legendarul autor de horror Clive Barker, facand parte din colectia sa clasica Books of Blood.
Atunci cand ultimul sau set de creatii – studii provocatoare, nocturne ale orasului si locuitorilor sai – ii aduc fotografului in dificultate Leon Kaufman (Bradley Cooper) interesul unei proeminente organizatoare de galerii de arta (Brooke Shields), ea il stimuleaza sa devina mai indraznet si sa prezinte partea mai intunecata a umanitatii in cadrul anticipatului sau debut la galeria ei din partea centrala a orasului.
Crezand ca in sfarsit se afla pe calea succesului, urmarirea sa obsesiva a materialului tematic intunecat il scoate in calea unui ucigas in serie.
In distributia filmului se regasesc nume importante din cinematografie: Bradley Cooper, Leslie Bibb, Vinnie Jones, Broke Shields. In Romania, filmul este distribuit de Transilvania Film si poate fi vizionat incepand de astazi, in cinematografele Hollywood Multiplex si Movieplex.
De asemenea, duminica, 2 noiembrie, ora 20.00, la Cinema Union, va avea loc o proiectie speciala a filmului, in cadrul weekendului dedicat sarbatorii de Halloween.

Articole asemanatoare
Avatar
Criză majoră la Hollywood. Filme amânate din cauza pandemiei
Netflix
Cele mai urmărite filme de pe Netflix. Găsește-ți inspirația de weekend!
cinema
Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă
vancață
10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță

1 Response

Comenteaza acest articol

Metroul Groazei vine in cinematografe

by realitatea   1 min
1