Tabu
lifestyle

Debbie Reynolds: “Monroe a fost ucisă”

Debbie Reynolds, actriță, cântăreață și dansatoare, este convinsă că Marilyn Monroe a fost ucisă pentru că știa prea multe secrete hollywood-iene.

Marilyn a fost găsită moartă la vârsta de36 de ani în casa ei din Brentwood, California în 1969 și cea mai des speculată cauză a decesului a fost sinuciderea cauzată de o supradoză de barbiturice. Totuși, au fost multe teorii care susțineau că Monroe a fost ucisă din cauza aventurilor ei cu bărbați infulenți.

Reynolds crede în aceste teorii și povestește că și-a avertizat prietena să fie foarte atentă chiar cu 48 de ore înainte de decesul ei. "Ne știam pentru că mergeam amândouă la aceeași biserică. Marilyn era o persoană foarte religioasă, ceea ce i-ar putea surprinde pe mulți. Am văzut-o cu două zile înainte de a muri și i-am spus să aibă grijă. Era o fată extrem de dulce și incocentă, dar bărbații se foloseau de ea. Cred că a fost omorât pentru că prea mulți oameni se temeau că adevărul va ieși la iveală", a povestit Debbie pentru Britain Daily Express.

ARTICOLE SIMILARE

Fergie recunoaște fetișul pentru pantofi

realitatea

Cum castiga KIM KARDASHIAN 200 milioane $!

Marian Seitan pleaca in Asia cu banii obtinuti din vanzarea a 60% din actiunile Hit Mail

realitatea

Scrie un comentariu