Home > Agenda > Michael Jackson de colecție

Michael Jackson de colecție

Toti cei care l-au iubit pe Regele Muzicii Pop pot fi acum mai aproape de el! Pe site-ul www.getmusic.ro/michaeljackson/ Universal Music si Bravado au onoarea sa va ofere colectia exclusiva de tricouri Michael Jackson.

Trei modele noi ce il omagiaza pe Megastar, impreuna cu CD-uri din perioada de inceput a carierei sale, toate pe www.getmusic.ro/michaeljackson/ Michael Jackson si-a inceput cariera alaturi de fratii sai la label-ul Motown in 1968, prietenia sa cu fondatorul Motown, Berry Gordy devenind legendara.

"In copilarie, Michael a fost intodeauna mai presus de varsta sa. Avea o cunoastere de sine incredibila. Nu mi-am facut niciodata griji ca nu va fi cel mai bun. Era ca fiul meu, Era bland, sensibil si avea doua personalitati. Atunci cand nu era pe scena, era iubitor, plin de respect si timid. Cand insa se suia pe scena, prelua controlul si nu iti venea sa crezi ca este aceeasi persoana, Michael a fost si va ramane unul dintre cei mai mari artisti din toate timpurile. A fost exceptional, artistic si original. Si-a dat inima si sufletul prin muzica sa" declara Berry Gordy la aflarea disparitiei Megastarului.

 Pe www.getmusic.ro/michaeljackson/ ai posibilitatea acum sa cumperi albumele Motown ale lui Michael Jackson: Michael Jackson Gold, Michael Jackson Collour Collection, Michael Jackson – The Motown Years (50), Jackson 5 Gold si Jackson 5 The Ultimate Collection.

Articole asemanatoare
Vaticanul este fan Michael Jackson
Michael Jackson era gay?
Cele 26 de costume de scenă ale lui Michael Jackson
Madonna nu se putea opri din plâns la auzul veștii morții lui Michael

Loading...

1 Response

  1. AndreeaK

    Multumesc Tabu pentru aceasta initiativa!
    Nu privesc acest lucru ca pe o exploatare mediatica la adresa lui Michael ci ca pe o continuare a legendei Jackson. Fie ca ii ascultam muzica, fie ca ii urmarim aparitiile si ii incercam sa ii copiem dansul magic, fie ca ii purtam pozele pe tricou sau ca ne tapetam camera cu imaginea lui , Michael va fi intodeauna un simbol al iubirii si al succesului datorat muncii si dorintei de a schimba in bine.

    Va astept cu noi alte proiecte!

Comenteaza acest articol

Michael Jackson de colecție

by realitatea   1 min
1