Home > Agenda > EXCLUSIV: Vezi detalii de la nunta lui Connect-R!

EXCLUSIV: Vezi detalii de la nunta lui Connect-R!

Update: Locul în care Connect-R şi Misha au petrecut este clubul Diamon, situat în sectorul patru al capitalei.

UPDATE: Așa cum  am anunțat anterior, într-adevăr cântărețul Connect-R s-a căsătorit în secret cu Misha. Deși, presa românească a anunțat că acest eveniment se va desfășura pe malul mării, iată cu lucrurile n-au stat așa. Cei doi s-au căsătorit civil în cadrul unui club exclusivist din capitală.

La petrecerea de după cununia civilă au participat doar apropiații cuplului dar și familia. Pentru surprinderea invitaților, tatăl mirelui a cântat în cinstea fiului său și a nurorii sale.

Tot evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă foarte relaxantă, bucurându-se de  o muzică Lounge/Chillout. Se pare că, cei doi artiști au renunțat pentru o seară la a face show,  pentru o atmosferă intimă. Cu toate acestea, mirii nu i-au privat pe invitații de distracție, drept pentru care aceștia  s-au putut bucura de o baie în piscină.

Deşi nunta cântăreţului Connect-R  cu iubita sa, Misha,  era previzibilă, data exactă a evenimentului nu a fost precizată. Dar se pare că, azi vor bate clopotele de nuntă pentru cei doi.

Deşi mai multe site-uri de ştiri din România au anunţat că acest eveniment va avea loc astăzi la malul mării, există zvonul potrivit căruia acea destinaţie este una data “la derută”, urmând ca cei doi să se căsătorească la ora 20:00, chiar în Bucureşti.

Din dorinţa de a ţine  presa departe de acest eveniment, la nuntă au fost invitati si vor participa doar prietenii apropiaţi ai cuplului.

Dacă nunta celor doi este învăluită de un mare mister, cert este că relaţia celor doi a început acum trei luni şi este cu finalizare imediata: Connect-R si Misha deja aşteaptă un copil. Apropiaţii cuplului spun că venirea pe lume a primului său copil, îl face pe Connect-R foarte fericit dar şi mândru de partenera sa Misha, o cântăreaţă care a devenit cunoscută publicului în urma unei colaborări cu DJ Sava pentru piesa „Tenerife”.

Articole asemanatoare
connect-r
Connect-R s-a despărțiți de soție, însă e izolat cu ea și fiica lor
Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!
IATA cu cine si-a inselat nevasta CONNECT-R! Foto!
Sotia lui CONNECT-R, Misha, a slabit 20 kg dupa nastere / FOTO cu fetita la piscina!

Comenteaza acest articol

EXCLUSIV: Vezi detalii de la nunta lui Connect-R!

by   1 min
0