Home > Agenda > AFI Palace Ploiești își deschide porțile pentru a aduce lumea brandurilor în inima orașului Ploiești

AFI Palace Ploiești își deschide porțile pentru a aduce lumea brandurilor în inima orașului Ploiești

AFI Palace Ploiești, primul și singurul mall modern din inima orașului Ploiești, își deschide porțile oficial, oferind peste 100 de branduri naționale și internaționale. Cel mai așteptat centru comercial promite să fie prima opțiune din oraș în materie de distracție, modă și shopping.

Odată cu lansarea, AFI Palace Ploiești aduce cele mai surprinzătoare noutăți: primul patinoar acoperit si prima pista de skateboard din județul Prahova.

Timp de 4 zile, de dimineață până la miezul nopții, toți vizitatorii se pot bucura de surprize inedite, oferte speciale, ore dedicate pentru shopping, prezentări de modă și concerte cu artiști români celebri, precum: Andreea Bălan, Alex Velea, Voltaj, Elena Gheorghe, Connect-R și Mandinga.

“Suntem foarte încrezători în conceptul nostru, unic în Ploiești. Dorința noastră este să aducem lumea AFI cât mai aproape de clienții noștri. AFI Palace Ploiești exprimă bucuria de a trăi, emoție, distracție, modă și stil. Acum ne dorim să împărtășim ploieștenilor toate valorile și viziunile noastre”, a declarat Israel Visel, Mall Manager, AFI Mall Division.

Pentru că AFI iubește orașul Ploiești, localnicii vor fi plăcut surprinși: toate mamele care vor naște în data de 3 octombrie, vor primi un cadou special din partea celui mai nou centru comercial din oraș. De asemenea, AFI Palace Ploiești a pregătit o serie de surprize pentru grădinițe, școli și universități. Pentru elevi și profesori, AFI oferă cardurile de masă prin care aceștia vor beneficia de prețuri și oferte speciale la restaurantele din zona de food court.

Atât localnicii, cât și vizitatorii orașului Ploiești vor descoperi acum cel mai nou și modern centru comercial, unde vor găsi un mix complex de branduri, restaurante și multă distracție, bucurându-se în același timp de o experiență de shopping inedită.

O altă surpriză este și extinderea conceptului AFI VIP CLUB în Ploiești. Lansat prima oară în AFI Palace Cotroceni în 2012, AFI VIP Club a fost creat pentru a oferi clienților o serie de beneficii și acces la servicii premium.

Clubul VIP este valabil acum și in Ploiești, aducând laolaltă cele mai înalte standarde și branduri exclusiviste pentru fiecare client. Oricine poate deveni membru AFI VIP CLUB și poate avea acces la serviciile premium atât în AFI Palace Cotroceni, cât și în AFI Palace Ploiești.

Pentru mai multe informații despre AFI Palace Ploiești puteți accesa site-ul www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

Articole asemanatoare
3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni
Studiu: Facebook ne incită să cumpărăm cosmetice scumpe
TAMARA DESIGN LANSEAZĂ COLECȚIA IN THE MOOD 4 VALENTINE’S: LOVE 2 LOVE
SKY TOWER, cea mai inalta cladire din Romania

Comenteaza acest articol

AFI Palace Ploiești își deschide porțile pentru a aduce lumea brandurilor în inima orașului Ploiești

by   1 min
0