Home > Agenda > Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Donald Trump

Președintele american Donald Trump a condamnat „profeții sfârșitului lumii” în discursul său de la Forumul Economic Mondial de la Davos, care anul acesta are ca temă principală sustenabilitatea.

El a cerut respingerea „predicțiilor apocalipsei”, referindu-se voalat la activista de mediu Greta Thunberg. „Aceștia cer întotdeauna același lucru – putere absolută de a domina, transforma și controla fiecare aspect al vieții noastre”, a declarat președintele SUA.  În public s-a aflat și Greta.

Distrugerea mediului este prima temă aflată pe agenda summitului anual. Șeful de la Casa Albă le-a spus liderilor politici și afaceriștilor adunați în stațiunea de schi elvețiană că „Trebuie să-i respingem pe profeții sfârșitului lumii! În această perioadă nu este vreme să fim pesimiști. Este timpul să fim optimiști”, într-un discurs în care a făcut referire la realizările economice ale administrației sale. „Am lansat marea întoarcere americană, azi sunt mândru că SUA sunt în mijlocul unui boom economic așa cum lumea nu a mai văzut. America înflorește și prosperă și câștigă din nou, ca niciodată până acum”, a spus Trump.

Forumul economic de la Davos a fost deschis cu dezbaterea „Averting a Apocalypse Climate” la care au participat cei mai tineri activiști pentru mediu, printre care și cunoscuta Greta Thunberg. Este cel mai „tânar” panel organizat vreodatată la Forumul Economic Mondial, informează The Guardian.

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
Trump
Cum își cheltuiește familia Trump miliardele de dolari
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”

Comenteaza acest articol

Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

by Andreea Damian   1 min
0