Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Viola Davis va interpreta rolul lui Michelle Obama în seria First Ladies, produsă de reţeaua Showtime. Serialul va prezenta poveşti ale primelor doamne din istoria Statelor Unite. Primul sezon le va avea în centru pe Eleanor Roosevelt, Betty Ford şi Michelle Obama.

Romancierul Aaron Cooley se va ocupa de scenariu, el fiind totodată și producător executive, potrivit BBC. Viola Davis va fi, de asemenea, producător executiv împreună cu Julius Tennon, prin JuVee Productions.

First Ladies va oferi publicului informații cu privire la viața personală și politică a soțiilor președinților americani. De asemenea, va arăta câte decizii politice majore au fost luate în aripa de est a Casei Albe, unde se afla Prima Doamnă și personalul ei. Cuplul Obama a petrecut opt ​​ani în Casa Albă, din 2008 până în 2016.

Michelle Obama o cunoaște de mult timp pe actrița Viola Davis, cele două întâlnindu-se în mai multe rânduri. În 2017, Davis i-a adus un omagiu pe Facebook: „Lumina ta s-ar putea să strălucească și să ai impact asupra generațiilor viitoare”.

Viola Davis, de 54 de ani, a câștigat premiul Oscar în 2017, pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din Fences. Mai este cunoscută pentru roluri din filmele The Help, Widows și Suicide Squad.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Andreea Damian

În China milioane de cetățeni sunt blocați de guvern din cauza lipsei de credit social

realitatea

Stiliștii prezintă un nou ideal de frumusețe! Este mult mai atrăgător decât fața obișnuită de pe Instagram

Andreea Damian

Un ou a depășit-o pe Kylie Jenner la numărul de aprecieri pe Instagram. Cum a reacționat vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu