Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihaela Rădulescu, anunț-șoc! Diva se retrage din viaţa publică

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate şi iubite vedete din România, însă vrea să îşi ţină privată viaţa personală şi să nu mai împărtăşească pe reţelele de socializare momentele pe care le trăieşte.

Prezentatoarea a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că a decis să-și țină viața personală departe de lumea publică. Ea susține că se simte mult mai liberă și încrezătoare de când nu a mai postat pe rețelele de socializare.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Olivia Colman și Emilia Clarkle intră în universul Marvel

Andreea Damian

Astăzi va fi eclipsă parțială de Soare, vizibilă din România. La ce oră să te uiți pe cer

Andreea Damian

Marina Ovsiannikova, ziarista din Rusia care l-a sfidat pe Putin în direct la tv

Andreea Damian

Madonna reacționează după ce a fost criticată pentru discursul despre Aretha Franklin

Andreea Damian

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare. Detalii important din anchetă!

Andreea Damian

Scrie un comentariu