Tabu
LIFESTYLE

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Miley Cyrus a apărut topless pe o felicitare specială de sărbători, dedicată unei campanii prin care se contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii, lansată recent, potrivit Female First.

Artista a postat pe contul personal de Twitter o poză în care îşi ridică hainele şi îşi arată sânii, dar care sunt acoperiţi de inimioare roşii prin care le urează fanilor „Crăciun fericit“. Totodată, ea a apelat la diverse artificii tehnice pentru a integra imaginea în spiritul sărbătorilor, folosind coroniţe de brad, o căciulă asemănătoare celei purtate de Moş Crăciun sau şosete roşii.

miley 2

„Crăciun fericit, mulţumesc New York pentru că este printre puţine state care se alătură campaniei @freethenipple. Nu este vorba despre prezentarea sânilor, ci despre egalitate“, a scris ea pe Twitter.

Comentariul şi poza controversatei cântăreţe vin în sprijinul campaniei „Nipple“, începută cu ajutorul unui documentar cu acelaşi nume, care contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii prin care violenţa este supusă unei cenzuri limitate spre deosebire de expunerea anumitor părţi ale corpului uman.

ARTICOLE SIMILARE

IMAGINI ŞOCANTE cu Mihaela Rădulescu SNOPITĂ-N BĂTAIE, chiar în faţa fiului său (VIDEO)

realitatea

TAROM anunță zboruri către Statele Unite ale Americii. Cât costă un bilet dus-întors

Andreea Damian

Maria Marinescu, amor la Milano cu un politician cunoscut!

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

RAPORT: Majoritatea râurilor și lacurilor din Europa nu întrunesc condițiile de calitate

realitatea

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Andreea Damian

Scrie un comentariu