Home > Lifestyle > Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Miley Cyrus a apărut topless pe o felicitare specială de sărbători, dedicată unei campanii prin care se contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii, lansată recent, potrivit Female First.

Artista a postat pe contul personal de Twitter o poză în care îşi ridică hainele şi îşi arată sânii, dar care sunt acoperiţi de inimioare roşii prin care le urează fanilor „Crăciun fericit“. Totodată, ea a apelat la diverse artificii tehnice pentru a integra imaginea în spiritul sărbătorilor, folosind coroniţe de brad, o căciulă asemănătoare celei purtate de Moş Crăciun sau şosete roşii.

miley 2

„Crăciun fericit, mulţumesc New York pentru că este printre puţine state care se alătură campaniei @freethenipple. Nu este vorba despre prezentarea sânilor, ci despre egalitate“, a scris ea pe Twitter.

Comentariul şi poza controversatei cântăreţe vin în sprijinul campaniei „Nipple“, începută cu ajutorul unui documentar cu acelaşi nume, care contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii prin care violenţa este supusă unei cenzuri limitate spre deosebire de expunerea anumitor părţi ale corpului uman.

Articole asemanatoare
Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus
miley cyrus
Miley Cyrus a purtat un tricou cu un puternic mesaj social
De ce mi se pare o mare prostie faptul că Baby it’s cold outside este acuzat că ar promova violul
Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

Loading...

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

by   1 min
0