Home > Lifestyle > Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

Miley Cyrus a apărut topless pe o felicitare specială de sărbători, dedicată unei campanii prin care se contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii, lansată recent, potrivit Female First.

Artista a postat pe contul personal de Twitter o poză în care îşi ridică hainele şi îşi arată sânii, dar care sunt acoperiţi de inimioare roşii prin care le urează fanilor „Crăciun fericit“. Totodată, ea a apelat la diverse artificii tehnice pentru a integra imaginea în spiritul sărbătorilor, folosind coroniţe de brad, o căciulă asemănătoare celei purtate de Moş Crăciun sau şosete roşii.

miley 2

„Crăciun fericit, mulţumesc New York pentru că este printre puţine state care se alătură campaniei @freethenipple. Nu este vorba despre prezentarea sânilor, ci despre egalitate“, a scris ea pe Twitter.

Comentariul şi poza controversatei cântăreţe vin în sprijinul campaniei „Nipple“, începută cu ajutorul unui documentar cu acelaşi nume, care contestă legile de cenzură din Statele Unite ale Americii prin care violenţa este supusă unei cenzuri limitate spre deosebire de expunerea anumitor părţi ale corpului uman.

Articole asemanatoare
Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun
Cantece clasice universale de Craciun care inveselesc atmosfera
Descopera cele mai vizionate filme de Craciun. Reuneste-ti familia si hai la maraton!
Cum sa te pregatesti perfect pentru Craciun

Loading...

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus, topless pe o felicitare de Crăciun: “Free the Nipple”

by   1 min
0