Home > Lifestyle > TERIFIANT! Mircea Solcanu către familia Anghel: “Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!”

TERIFIANT! Mircea Solcanu către familia Anghel: “Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!”

Mircea Solcanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj care-ţi îngheaţă sângele în vene. Vedeta Acasă TV consideră că părinţii copilului sfâşiat de maidanezi în luna septembrie a anului trecut se folosesc de dramă pentru a face rost de bani de la presă.

“Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti.

Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc?

Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul.

Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili.

Numai pe voi si pe familia voastra ii musca?

Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții. Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas . Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza.

Spor la bani si la copii!

Iar durerea e in suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți ca nu o cumpara nimeni?!?

PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, desi nu avem dușmani , ce strategie de manipulare a opiniei publice, proasta :-))))”, este mesajul tulburător postat de Mircea Solcanu pe o reţea de socializare.

După câteva ore, Mircea Solcanu a şters postarea de pe pagina personală de Facebook.

Articole asemanatoare
Doi prezentatori romani concediati rapid!
Mircea Solcanu, despre discuţia purtată cu boss-ul de la Pro înainte de a fi dat afară !
Mircea Solcanu, despre prima partida de sex cu un barbat si o femeie
Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!

Loading...

2 Responses

  1. Mocanu Marilena

    Stimate Mircea Solcanu,nu esti singurul care nu se lasa manipulat de stiri ce nu redau realitatea .Nu inteleg de cine iti este frica sa scri articole si apoi sa nu iti asumi raspunderea.Multi cunosc adevarul si te vor sustine daca si tu il vei dezvalui.Iti apreciez curajul cu care ai scris despre parintii copilului care nu a fost muscat de caini.Sa sti ca nu toata populatia romaneasca se lasa mintita de reporteri tv ,de politicieni si alte institutii politizate.Iti multumesc ca ai scris despre cei care iubesc animalele,scrie-ma si pe mine in fruntea listei.

Comenteaza acest articol

TERIFIANT! Mircea Solcanu către familia Anghel: “Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil!”

by realitatea   1 min
2