Home > Vedete > Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

Densitate mare de vedete la lansarea primei colectii de ghiozdane a Blanche Fashion & more. Intr-o atmosfera relaxata, in Herastrau, pe terasa de la Bonton, vedetele au putut admira cele mai cool ghiozdane ale acestei veri. Wisdom Backpack by Blanche Fashion & more inseamna stil, eleganta, inovatie, inedit si culoare. 

Realizate integral din piele, cele mai cool ghiozdane au reusit sa impresioneze vedetele. “Mi-am dorit foarte mult ca Blanche Fashion & more sa lanseze propria colectie. Si, pentru ca eu sunt indragostita de ghiozdane, am inceput sa imi pun ideile pe o hartie. Asa a iesit colectia Wisdom Backpack. Sunt comode, confortabile, iar scopul meu a fost sa fac din ghiozdan o piesa de vestimentatie, adaptata stilului fiecaruia. Sa il scot din anonimat si sa ii dau valoare”, spune Bianca Ciuvat, creatoarea colectiei Wisdom Backpack by Blanche Fashion & more.

Vedetele s-au indragostit de aceasta colectie

Alina Eremia, Raluca Badulescu, Liviu Teodorescu, Raluka, Xonia, Peter Pop, Simona Taranu, Mircea Eremia sunt doar cateva dintre vedetele prezente la lansarea colectiei, care s-au declarat indragostite de ghiozdanele din colectia Wisdom Backpack.

Realizate in mai multe variante: pink touch, classic touch, dreaming touch, silver stripes, bronze stripes, red stripes, white stripes, dreaming black si varianta small a versiunii silver stripes, ghiozdanele Wisdom Backpack by Blanche Fashion & more sunt extrem de confortabile si adaptabile oricarui tip de tinuta. Ele pot fi purtate atat ziua la plaja, cat si seara, la o iesire in oras.

Articole asemanatoare
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

Comenteaza acest articol

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

by realitatea   1 min
0